Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Интервю

Иво Захариев: Добрите момчета винаги ще са на мода

Срещаме се с един от най-нашумелите млади актьори  – Ивайло Захариев, само минути, преди старта на втория сезон на хитовия БГ сериал „Под прикритие“. С столичния Planet Club, където са заснети голяма част от снимките в крими лентата, се събраха актьори, родни знаменитости и журналисти, за да „полеят“ старта на новия сезон. Сред гостите бе и премиерът Бойко Борисов, който уважи събитието, въпреки че не остана до края на купона.Независимо от това, че сепаретата в заведението са почти пълни, един от най-важните герои още не е дошъл. С леко закъснение, сред множеството гости в клуба, пристига Мартин (Човекът „под прикритие“) или иначе казано Ивайло Захариев заедно с половинката си Миряна.

За сериала…

Защо точно теб избраха за ролята на Мартин в „Под прикритие“?

Може би, според продуцентите, много съм пасвал на характера на героя. Моя натюрел се е свързвал с представите им за това, какъв трябва да бъде образът и явно съм се представил добре на кастинга в началото.

Какви са приликите между Ивайло и Мартин?

Определено има прилики и те не са малко. Мартин е под прикритие, воден до голяма степен от желанието си за справедливост, което го имам и аз. Също така тази неприязън към лъжата също я има и у мен.

Искало ли ти се е да изиграеш някой друг от персонажите, а не образа на Мартин?

Ами да. Интересно ми беше да пробвам и някой друг. Примерно – героя на Захари Бахаров – Иво. Също така Близнаците са ми интересни, като роля. Но, като че ли най-си обичам Мартин.

В сериала, като цяло, ти си от страната на „добрите“ герои. Смяташ ли обаче, че в днешно време модата на добрите момчета вече е отминала?

Добрите момчета винаги ще са на мода. Въпросът е до колко ще се опазят да бъдат добри понеже светът около нас понякога ги разваля. Дори моят герой извършва доста рисковани неща (престъпления), сега във втория сезон.

Относно любовните сцени, които играете заедно с Ирена Милянкова (Съни) – трудно или лесно ги заснехте?

В началото си давахме усещането един с друг, че всичко е спокойно, че сме в работна атмосфера, независимо че имаме тази нтимност. В началото Димитър Митовски много ни помогна да се отпуснем, да влезем в това настроение, така че да не бъдем изкуствени.

Коя е любимата ти сцена, която си изиграл до момента в сериала?

Срещите с баща ми в сериала, с бащата на Мартин, са ми много ключови. Също така любима сцена ми е моментът, когато със Съни започваме да кроим план как тя ще запише Джаро.

Защо хората обичат да гледат филми за мафията?

Защото виждат, че игрите в България са доста „тъмни“ понякога. Интересно им е всъщност, какво се случва в тези моменти, когато играят мафиотите.

Какво искаш да кажеш на сценаристите? Искаш ли да се случи някаква промяна с твоя герой?

Изключително доволен съм от сценаристите, понеже ме изненадват много. Предполагам, че вторият сезон ще бъде по-успешен. Диалозите и историята ще бъдат много по-добри.

Как приема половинката ти твоята  работа в сериала – повече те хвали или повече те критикува?

Беше доста обективна през цялото време. Радвам се, че имах нейната подкрепа и когато имаше гаф тя ми го показваше или когато нещо не съм изиграл добре тя го отбелязваше също.

Вече стана ясно, че през пролетта на 2012-а ще се жените. Къде и кога ще бъде сватбата?

Сватбата няма да е в София, но все още не сме решили къде ще бъде.

А вярно ли е, че си й предложил брак на сватбата на ваши приятели?

Да, вярно е. Два месеца се подготвях за този момент. Бях говорил с младоженците, със сестра й, а също с фотографа и оператора, да заснемат всичко. Тя без нищо да очаква, докато говореха благодарствени думи към младоженците и гостите, се обърнах към нея да я поканя да дойде за малко при мен. Тя дойде и тогава застанах на колене и й предложих брак.

Съгласи ли се веднага?

Да, макар да подходи с шега, се съгласи.

Как избра пръстена?

Отидох на майстор-златар, който ми предложи варианти на различни модели. Също така аз имах възможността да измисля този пръстен. Моделът е съвместна работа от мене и от златаря.

От какво се страхуваш?

Не се концентрирам на страховете си.

Кое ще избереш – отмъщението или справедливостта?

Справедливостта.

Има ли въпрос, който често си задаваш, но не искаш да знаеш отговора му?

Когато заснемем някой кадър, се чудя дали е станал добре. Искам да го видя на екрана, но се доверявам повече на режисьора, отколкото на това дали ще видя добрата картинка.

Коя е най-голямата ти слабост?

(Замисля се…)

Миряна (която седи до него): Кажи, че съм аз…

Ивайло: Не мога да отговоря в момента.

lifestyle.bg