Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Преслава: Бюджетът на народа е стеснен до минимум

Фолк дивата Преслава бе сред 24-мата изпълнители, които се включиха в благотворителен концерт в помощ на момиченцето Снежи, което е болно от детска церебрална парализа.Звездите пяха безвъзмездно, за да съберат пари за лечението й.Пайнерката обаче сподели притеснението си от това дали ще се събере нужната сума за лечение, имайки предвид финансовото затруднение на българина, пише bliasak.bg.

„Бюджетът на народа е стеснен до минимум и се надявам искрено, че 20 лв, колкото струва поканата, няма да се стори много за благотворителност. Предвид факта, че хората ще дойдат с компания и всеки ще трябва да отдели тази сума, се притеснявам, че ще им се види твърде скъпо“, обяснява Преслава. Противно на притеснението й обаче, зала 3 на НДК бе пълна, а публиката бурно аплодираше както колежките на Преслава – Кали, Камелия и Алисия, така и ансамблите „Българе“, „Етника“ и „Филип Кутев“, и много други изпълнения.

Главен инициатор на благотворителния концерт и негов водещ беше Устата, който неведнъж изказа своите адмирации към борбената майка на Снежанка – Ани.Преди около месец рапърът Устата поде кампанията в помощ на Снежи като направи рождения си ден благотворителен и събра 4500 лв. За лечението на момиченцето в Израел обаче са нужни повече средства.

hotnews.bg