Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Иван иска да напусне Ирина

Блудният Иван Христов дълбоко съжалява за разбития си брак с Вихра. Чудил се как да напусне без скандал любовницата си Ирина Сарачинова. Водещият бил стресиран от съжителството си с Ирина и двете й деца. Наследниците на любимата му Ирина огласяли с викове и крясъци луксозния апартамент в който заживяха под наем прелюбодейците.

Иван задоволявал всички прищевки на децата на Блондинката. Не можел да проумее как може да са толкова невъзпитани децата на новата му половинка.

Докато Ирина споделяла с колежки колко е прекрасен живота и с Иван, топ продуцента вече мислил за раздяла. Клиенти на бижутерски магазин станали свидетели на грозна сцена. В бижутерския магазина влязла Ирина с дъщеричката си. Още с влизането дъщерята на “най-добрата майка” харесала пръстен с голям камък.

След като Ирина отказала да купи пръстена, детето започнало да пищи и да се търкаля на пода от инат. Иван който чакал в колата бързо влязъл в магазина. Останал изумен от вида на търкалящо се по пода дете, което неистово пищяло за пръстена. Почервенял от гняв и неудобство Иван по най-бързия начин платил бижуто и светкавично излязъл от магазина. След тоя инцидент ТВ водещия започнал да осъзнава, че новата му любима не е идеална.

Отворил си очите за недостатъците й. Все по-трудно понасял новата семейна обстановката Тъгувал за дъщеричката си Ава. Прелюбодеецът решил да сложи край на връзката с протежето си и започнал да крой планове как да се върне при Вихра и любимата си дъщеричка Ава, пише skandalno.net.

hotnews.bg