Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 06.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

5-те лъжи на Емануела

1. Гадже със Слави Транспорта, интимна и със Слави Трифонов

Напоследък особено се коментираше „Имала ли е връзка Емануела с бизнесмена Слави Транспорта“. Певицата сама пусна клюката, че двамата са интимни, което обаче не се хареса на младия богаташ от Перник Станислав Добрев и той в прав текст заяви пред медиите, че няма нищо общо с фолкаджийката. Побесняла от опровержението му, Емануела се опита да се измъкне от ситуацията така: „Заради него се разделих с бившия ми, а той взе, че се изплаши от мен!“ Истината била всъщност, че двамата са имали мимолетни отношения. Нещо като секс за една нощ, след което Емануела се надявала на нещо повече, но останала само с очакванията си.

Припомняме ви, че покрай участието й в сериала на Слави Трифонов „Къде си батко?“, в който тя направи дебюта си като актриса, тръгна клюката, че с шоумена са имали интимни отношения. Източникът на информацията отново била Емилия Цветкова (както е истинското име на звездата), която се изцепила тук-там: „Мило, много му е малък, не става за секс!“

2. Бившият й Денис е гей!

Този слух гръмна след като в предаването „На кафе“ гадателката от „Ясновидци“ Николета безпардонно попита Емануела: „Какво правиш с този гей?!“ Тогава певицата вместо да защити любимия си, взе че потвърди думите й. След това, осъзнавайки как е злепоставила възлюбения си, тя заяви: „Денис не е гей!“

Паметливи припомнят, че слуховете за гей наклонностите на Денис Касъмов (син на шефа на „Ара мюзик“ Виктор Касъмов), Емануела пускала винаги, когато се разделяли. Както е известно, двойката не веднъж се караше и сдобряваше до окончателния им край преди два месеца. Когато се разделяли,брюнетката коментирала пред приятелки, та дори и пред журналисти, сексуалната ориентация на момчето с цел да го излага и злепоставя пред близките му.

3. Бягам в „Пайнер“!

Няма пълно щастие доказват мераците на Емануела да бъде в редиците на „Пайнер“. За нейно огромно съжаление кариерата й започна в „Ара мюзик“, а успехите й дойдоха дълго време след като се появи на музикалния пазар. В началото на кариерата й продуцентите никак не залагаха на особата й и дори се възмущаваха от своеволията на певицата, която даваше интервюта, обяснявайки семейната си драма. Накратко историята й е, че бащата на сина й Христо я изоставил пред олтара. Той така и не искал да се омъжи за нея, навярно осъзнавайки какъв таралеж си слага в гащите…

По време на една от първите си раздели с Денис, Емануела се опитала да пробие в „Пайнер“. За да подсили трансфера си в конкурентната компания, тя сама издала под сурдинка, че е пред подписване с Митко Димитров. Изчаквала само да си прекрати договора с „Ара мюзик“. В крайна сметка Емануела не успя да „избяга“ в „Пайнер“.

4. Пред Алисия – приятелки, а зад гърба й трън в очите

Емануела не обича скандалите от вчера. Още преди време тя се изпокара с някои от колегите си. Потърпевши са Алисия и Крум.

Случката с Алисия се разигра на музикално събитие, където Емануела й размаха среден пръст. Още същата вечер певицата разказа на всеослушание пред журналистите как щяла да я шамароса, защото й сваляла гаджето (б.а. Денис). По това време Алисия все още беше с Валери Божинов и недоумяваше за намеците на колежката си.

Интересно развитие между отношенията им обаче се забелязва с днешна дата. Емануела и Алисия демонстрират приятелство, сякаш нищо лошо между тях не се е случило. Поведението им пред камерите ни навежда на мисълта, че скарването им преди време или е пиар ход или лицемерието им е грандиозно.

Запознати разказват обаче, че една на друга те са си трън в очите. Поради простата причина, че са най-големите конкурентки в „Ара мюзик“. Емануела така и не преглътнала, че Алисия станала Певица на годината за 2010-а.

За неискрените им чувства свидетелства и следната случка. Неотдавна Емануела нападна колежката си заради куче, което й подарила. Алисия обаче го дала на сестрата на Валери. Коментарът на Емануела е, че изпълнителката на „Ще ти дам“ се държи като Виктория Бекъм. Обаче и този скандал бързо отшумя и днес двете фолкаджийки пак са първи дружки.

5. Преписа братовчед си Жоро Главата на Ивена

Освен за себе си, Емануела често обича да пуска клюки и за свои колежки. Така например тя разпространи информацията уж неволно, изпускайки се в интервю, че колежката й Ивена се слага на Жоро Главата. Потърпевшата категорично опроверга клюката.

Под съмнение може да се постави и роднинската връзка, която Емануела си преписа с известния в ъндърграунд средите Георги Славов, син на покойния сикаджия Стоил Славов. Според твърденията на брюнетката, той е нейн братовчед.

lifestyle.bg