Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 02.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Шофьорите да внимават в района на Балчик и Каварна

Падналата мъгла намалява видимостта до 50 метра в района на Балчик и Каварна, съобщават от областното пътно управление. От ведомството апелират към шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена с пътните условия скорост.Пътищата от републиканската пътна мрежа са проходими, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“. Пътните настилки в по-голямата част от страната са сухи с мокри пътни участъци на места.Пътната настилка на автомагистралите „Люлин”, „Тракия”, „Хемус” и „Марица” е частично мокра.

Въведена е временна организация на движението на автомагистрала „Марица” от 97 до 99 км, за строително-монтажни работи на автомагистрала „Люлин” от 23.12.2011 г. през светлата част на денонощието също е въведена временна организация на движението и в двете посоки.Поради мъгла е намалена видимостта до 50 м в района на Берковица, Левски, в области Велико Търново, Добрич, проходите Шипка и Петрохан и на АМ „Тракия” в района на област София, до 150 м в района на София, Балчик, Тетевен, Белоградчик, Разлог, Свищов, в области Разград, Хасково, Варна, Ямбол, Русе, Шумен и Силистра.

Затворени са проходите Върбишки, Твърдица – Елена, Етрополе – Златица и Дюлински за товарни автомобили.Товарните автомобили да се без ремаркета и полуремаркета през прохода Петрохан.Забранено е преминаването на всички моторни превозни средства по пътя Стражица – Полски Тръмбеш между 44 и 46 километър и само на товарни автомобили по пътя Радко Димитриево – Друмево.

inews.bg