Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 03.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Любимите песни на звездите

Едва ли на света има човек, който да си няма любима песен. Всеки от нас свързва дадено парче с детството, с първата любов, с настоящата или просто с някой друг ярък спомен.За някои музиката е начин да погледнат по различен начин на живота, но така или иначе, когато става дума за музика, всичко опира до личните предпочитания.От Stylist.co.uk са се постарали да ни зарадват с дълъг списък с най-любимите песни на редица известни личности. Макар да познаваме личния живот на знаменитостите и то в детайли, едва ли много от нас знаят какво слушат идолите им.Като за начало сме готови да ви изненадаме с факта, че в музикално отношение Барак Обама може да се окаже доста по-готин, отколкото всички го познаваме. Неговото любимо парче е „Ready Or Not” на The Fugees, с което спокойно можем да кажем, че американския президент залага на хип-хоп класиките. Одобряваме!

Съвсем естествено е рапърът Пи Диди или просто Диди да залага на същия музикален стил, но неговите предпочитания са към парчето „It’s Like That” на Run DMC.За разлика от Обама и Диди, останалите знаменитости откриват парчетата си доста по-назад в миналото, когато Боб Дилън беше във вихъра си, а Clash разбиваха клишетата по свой собствен начин.Любимката на цял свят Анджелина Джоли не изневерява на старата си слава на лошо момиче и поздравява всички с любимото си парче на Clash – „Know Your Rights”.Сексимволът на Холивуд Меган Фокс пък залага на далеч по-спокойната музика и открива красотата в „The House of The Rising Sun” на Animals. Надяваме се, че Меган всъщност знае, че това е традиционна фолк песен от Америка, която става популярна навсякъде благодарение на английската рок група.

Абсолютна изненада за нас е изборът на Кристиано Роналдо. Явно футболистът предпочита сърцераздирателното пеене на R Kelly и вечния хит „I Believe I Can Fly”, но сега не е моментът да разперваме ръце и да летим.Продължаваме с избора на Даниел Радклиф, по-известен на света като „Момчето, което оцеля“ или Хари Потър. Е, в реалността Даниел няма белег на челото и определено не слуша магьосническата група Орисниците, както героят, който играе. Младежът залага на бандата на Ривърс Куомо, Weezer, а парчето фаворит е „Buddy Holly”.

Бесният готвач Гордън Рамзи разтоварва напрежението с „Yellow” на Coldplay, докато актрисата Натали Портман предпочита „Ben” на покойния Майкъл Джексън.Кевин Спейси и сър Майкъл Кейн явно са сред сериозните почитатели на Франк Синатра, като съответно залагат на песните „In The Wee Small House of The Morning” и „My Way”.

За почитателите на блуса, ще трябва да подскажем на ухо, че Джордж Клуни е фен на Дина Уошингтън. Неговата любима песен е „Destination Moon”. Колегата му Ал Пачино пък изказва предпочитанията си към американското дуо Rodgers & Hammerstein, които в миналото работят по мюзикъли на Бродуей. Актьорът от „Адвокат на дявола“ харесва най-много парчето „You’ve Got To Be Carefully Taught”.

Ето и списъкът с любимите парчета на известните личности:

Барак Обама – The Fugees – „Ready or Not”

Пи Диди – Run DMC – „It’s Like That”

Анджелина Джоли – Clash – „Know Your Rights”

Меган Фокс – The Animals – „The House of The Rising Sun”

Кристиано Ронално – R Kelly – „I Believe I Can Fly”

Даниел Радклиф – Weezer – „Buddy Holly”

Гордън Рамзи – Coldplay – „Yellow”

Натали Портман – Майкъл Джексън – „Ben”

Кевин Спейси – Франк Синатра – „In The Wee Small House of The Morning”

сър Майкъл Кейн – Франк Синатра – „My Way”

Джордж Клуни – Дина Уошингтън – „Destination Moon”

Ал Пачино – Rodgers & Hammerstein – „You’ve Got To Be Carefully Taught”

Ози Озбърн – Procol Harem – „Whiter Shade of Pale”

Дейвид Камерън – Боб Дилън – „Tangled in Blue”

Тони Блеър – Renee Fleming – „Ave Maria”

inews.bg