Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 16.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Арт

Годината на Дракона за Овен, Телец и Близнаци

1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024 – Символът на всички тези години е Драконът. Той е огнено животно, своеволно, но много необикновено. Точно такава ще бъде и годината, когато символ ще бъде именно Драконът по източния календар.

Огнените знаци винаги са агресивни и не търпят унижение и насмешка. В годината на Дракона най-добре ще бъде да не се шегувате със съдбата, да не рискувате и задължително да обмисляте своите действия. От друга страна, Драконът е щастлив символ според източните поверия. Смята се, че хората, родени през тези години, ще се радват на успехи. Поради тази причина годината на Дракона ще даде шанс на всички, не форсирайте нещата, защото успехът ви е гарантиран.Много неща могат да се случат в годината на Дракона – и добро, и лошо. Тази година е непредсказуема, което е донякъде плашещо, но ако вярваме в своите сили, успехът ни ще е факт. Възможно е, през тази година да откриете своя партньор в живота, да завържете стойностни отношения с приятели, да укрепите семейния си живот. Годината на Дракона помага да случат тези неща.

През 2012 година има голяма вероятност да осъзнаете себе си и да се изкачите по кариерната стълба. Това е ще важи особено силно за творческите професии. Всички ваши таланти задължително ще се разкрият през тази година и ще бъдат забелязани. Важно е да се отнасяте с внимание към хората около вас и да не си играете със съдбата през годината на Дракона.

Ето какво очаква всеки от зодиакалните знаци през годината на Дракона.

ОВЕН (21 март – 20 април) – положителни промени

Звездите ще ви покровителстват през цялата година, стига вие да се възполз­вате от това. Тези от вас, които си тър­сят работа, ще имат прекрасен шанс да се установят на възможно най-под­ходящото място. Тези от вас, които желаят да сменят работата си ще имат от­лични възможности и предложения. Те­зи от вас, които отдавна мечтаят за по­вишение, ще го получат, дори повече, от­колкото са искали. Условието за всички е едно – всичко зависи.

само от вас. За­виси от вашата упорита работа и от правилния ви избор. Пред вас ще има мно­го пътища и предложения, но само ед­но ще е сполучливото. Тук на изпита­ние ще бъде подложена вашата критич­ност, аналитичност и разсъдливост. За­емете се само с това, което умеете най-добре и където се чувствате сигурни. Не експериментирайте и не се впускайте в нови поприща. Ако се налага промяната да е наистина кардинална, подгответе се предварително и поемете работата като специалист, а не като начи­наещ, който се нуждае от обучение. Вие сте много разумни хора и се съмнявате във всяка напудрена и украсена оферта. Проучете всичко много добре. Не се ан­гажирайте на място, където има риско­ве. Сега семейството и роднините ви ще бъдат вашата опора и вашата сигурност. Ще бъдете щастливи с близките си. Мо­жете да им се доверите и от тях ще получавате възможно най-добрите съве­ти. Вслушайте се, обмисляйте ги, вземе­те най-ценното от тях, но винаги го пре­чупвайте през своята преценка. В дома ви също предстоят положителни проме­ни. Те ще бъдат малки и не така значими като в кариерата, но ще ви донесат мно­го хубави емоции. Любовта ви ще е ти­ха и спокойна и това много ще ви радва. Ще имате сигурност, ще срещате разбиране и ще се чувствате още по-влюбе­ни. Тези от вас, които нямат до себе си партньор, през тази година ще срещнат подходящата половинка. Връзката ще е поставена на основата на приятелство и разбиране. Точно тава ще ви накара да се влюбите и да бъдете много щастливи. През втората половина на годината в ка­риерата ви ще настъпи сигурност и спо­койствие, без изпитания и критични ситуации. Вие ще сте постигнали едно ви­соко ниво и това ще ви удовлетворява. Ще имате възможност да обърнете пове­че внимание на любимите си хора, да се отблагодарите за подкрепата и подхраните любовта с романтични жестове. И все пак, помнете, че вашето щастие и ка­риера ще зависят от решения ви.

ТЕЛЕЦ (21 април – 20 май) – спокойствие и стабилност

Това ще е една много добра година за вас. Ще имате всичко, от което се нуж­даете, за да се чувствате щастливи. То­ва означава единствено едно – спокой­ствие и стабилност. В работата си сте по­ложили здрави основи и отлични контак­ти. Всичко ще е наред, без сътресения и без конфликти, без лоши изненади. Няма да има шеметни успехи, но и не е нужно. Вие сте достигнали толкова високо ниво, че е напълно достатъчно да останете и задържите постигнатите резултати. Ще трябва да заздравите позициите си, да поддържате живи връзките и контактите си, да стабилизирате положението си и това ще е всичко, за което ще трябва да се погрижите. Не започвайте нищо ново, но и не финализирайте. Само стабили­зирайте и заздравявайте вече постигна­тото. Това ще е много важен за вас пери­од, защото стъпили на здраво сложената сега основа, вие ще можете след това да мислите за доразвиване и израстване. Това е решаваща година, която ще даде отражение в бъдещето ви и вие тряб­ва да действате много разумно. Може да ви се стори, че всичко е бавно и няма успехите, за които мечтаете, но това не бива да ви плаши. Ако направите крач­ка встрани, ще се опарите. Действайте много пресметливо и предприемчиво. Не рискувайте дори и за най-малките неща. Постигнали една солидна стабилност в началото на годината, през втората поло­вина вие ще можете да се насладите на спокойствие. Използвайте повечето сво­бодно време, за да направите бъдещи­те си планове, да се подготвите с нови идеи и да ги разработите и премислите. Подгответе се добре, мислете, а не мързелувайте. Спокойствие и стабилност ще властват и в семейството ви. Сред ваши­те близки и роднини вие ще можете да си почивате, да се весели в една отлична обстановка без разногласия и без кара­ници. Дори и да се наложи да пътувате, вие ще предпочитате да го направите с някой от близките си хора. Роднините ви ще бъдат около вас, ще търсят контакт с вас, ще има тихи и приятни разговори. Любовта ще бъде пълноценна и спокой­на. Всяка свободна минута вие ще бъде­те с любимия човек и ще се наслаждава­те един на друг. Ще имате много приятни пътувания за удоволствие, някои ще бъ­дат по работа, но ще имате възможност да бъдете с половинката си. Така полез­ното ще се комбинира с приятното. Пазе­те се от простуди през пролетта, за да не може една настинка да провали направе­ните отдалеч планове за пътуване.

БЛИЗНАЦИ (21 май – 20 юни) – радостни събития

Предстои ви година, изпълнена с мно­го събития. Повечето от тях ще бъдат щастливи и радостни за вас. Общо взето годината ще е натоварена и интензивна, но след много усилен труд и огромните усилия, които ще положите, добрите ре­зултати ще бъдат вашата награда и ком­пенсация за всичко. Началото на година­та ще е много интензивно, с много изпи­тания и с много ангажименти. Трябва да бъдете мобилизирани през цялото вре­ме и да не се отпускате нито за момент. При всяко представяне и при всяка полу­чена задача, вие трябва да се предста­вите отлично и на много високо ниво. То­ва не бива да ви плаши. Звездите ви да­ват сили и мощна подкрепа, за да издър­жите на всяко натоварване и да постиг­нете успехите, които искате. Вие сте под­готвени отдавна за тези изпитания и сега е вашият звезден миг. Дава ви се отлич­на възможност да се докажете. Успех ще имат само тези от вас, които положат по­вече усилия и вложат повече сърце и ду­ша в работата си. Тези, които са амбициозни и упорити, ще могат да се поздравят с успех. За вас най-натоварено ще бъде през средата на годината. Тогава ви пред­стоят много изпитания, в които ще тряб­ва да се представите отлично, ако искате да получите издигането в йерархията, за което мечтаете толкова отдавна. Ще има време и за почивка, но когато става ду­ма за работа, трябва да сте мобилизира­ни напълно. Успех ще имат само тези от вас, които са напълно подготвени и не са мързелували през предишните периоди. Наградата ще е само за упоритите и тру­долюбивите. През тази година на преден план за вас ще бъде само работата ви. Няма да има нищо по-важно и затова ня­ма да обръщате достатъчно внимание на семейството семейството си. Вашите близки ще имат претенции, ще искат присъствието и по­мощта ви, участието в семейни начина­ния. Вие няма да може да се отзовете и това може да породи известно охлаждане на отношенията. Вие сте прекалено умо­рени и натоварени, и сте склонни да про­явявате избухливост. Сдържайте нервите си пред роднините, за да не предизвика­те прекъсване на отношенията. Ако пого­ворите спокойно и обясните колко сте на­прегнати, те ще проявят разбиране и та­ка ще се постигне мир и разбирателство. В края на годината вие ще можете да си отдъхнете, да си починете и да намалите забързания си ритъм. Чак тогава ще има­те възможност да обърнете внимание на вашия любим човек.

tia.bg