Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 12.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Миролюба Бенатова си пусна самохвална статия

Супер хвалебствена статия за журналистката от бТВ Миролюба Бенатова се появи в Интернет. Материалът обаче предизвика съмнения, че е дело не на някой почитател, а на самата главна героиня?!Текстът, който е озаглавен „Истината за Миролюба Бенатова“ предизвика фурор и във Фейсбук, където материалът се разпространява от профил на профил и иронично коментиран. Сред повечето мнения е, че кадърът на бТВ собственоръчно е написал възхвалителните изречения.

Ето как звучи и самата статия:

Мисля, че ще е по-важно да кажа каква не е и какво не е българската журналистка Миролюба Бенатова, отколкото-каква е и какво е.Тя не е като всички други и не мисли за нещата така, както е прието да се мисли за тях. Миролюба Бенатова не е повърхностна, а обича да вниква, да разбира.Тъй като живее в свят, където всеки има свое мнение, тя подлага на съмнение и критика мнения,схващания и позиции.Тя не обича слуховете, мълвата и жълтата преса, защото те са анонимни и лишени от ясна и отговорна лична позиция.

Тя не е безлика и анонимна, а неповторима и уникална.Миролюба Бенатова не говори с равния глас на всекидневието, а със собствен автентичнен език.Тя никога не слага маска, която всекидневният човек безропотно носи, а е такава каквато е.

Тя не обича тълпата, защото там е с другите, но не е с никого. В тълпата нейните качества са количество. В тълпата животът й става безлико и сиво съществуване, а тя иска наситен и неповторим живот.Тя не иска битието й да бъде размито и скучно, а наситено с жизненост и активност.Миролюба Бенатова не обича покоя и пасивността, а безпокойството на избора, защото с всеки свой избор тя избира самата себе си.А да избереш самата себе си, означава да бъдеш автентична.Ето затова Миролюба Бенатова е истинска и автентична.

lifestyle.bg