Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 04.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Ева Лонгория е вечният оптимист

Ева Лонгория е по-сияйна отвсякога. Макар че преживя много тежко развода си с баскетболиста Тони Паркър, тя успя да запази духа си и красотата си. Актрисата е на корицата на сп. „Health“ , където си личи и без фотошопа, че е в отлично здраве и тонус. Според нея понятието „здраве“ и „красота“ са нещо повече от това, което изглеждат на пръв поглед. Ето какво казва актрисата от „Отчаяни съпруги“:

Ева за здравословния живот: Хората мислят, че здравето е свързано единствено с психическото състояние на човек. Когато се чувствах най-зле, ми казваха, че изглеждам страхотно, а вътрешно никак не беше така. Така, че е забавно как хората възприемат думата „здраве“. В най-тежките ми времена, отвсякъде чувах колко добре изглеждам. Сега спазвам определена диета и правя редовно упражнения. И искам да имам здравословен вид. Аз съм един безкраен оптимист.За оптимизма й: Родена съм такава. Много е смешно, но никога не се депресирам. Дори след развода ми всички бяха като: „Уау, ти се върна към живота много бързо“. А аз им отвръщах: Няма да се предам така лесно, нещо хубаво ме чака ей тук зад ъгъла и нямам търпение да видя какво ще се случи.

За напрежението да бъде непрекъснато красива: Не, определено няма някакви сериозни неща, които да спазвам като по списък, защото има цял отбор хора, които се грижат да изглеждам страхотно на червения килим. Всичко е една илюзия, създадена от стилисти, гримьори и фризьори. Но мисля, че хората виждат нещо под тази фасада и се радвам, че ме оценяват и по благотворителната ми работа и смятам, че точно това влагат като ме определят с думите: „тя е красива жена“ (не само визия, а и човечност).

tialoto.bg