Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 17.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Алисия проклела Емануела

Алисия и Емануела от години не се обичат и дори два пъти вдигаха люти скандали помежду си, но в последните месеци го играеха близки приятелки. На светски партита двете певици на “Ара“ често си шушукаха на уше.Зад приятелството им, определяно от някои като лицемерно, се криела яростна конкуренция коя е по-по-най във фирмата на Виктор Касъмов. И именно фактът, че се чувства недооценена, накарал настоящата любовница на Ники Махайлов да прибегне до врачка и да направи магия за лош късмет на конкурентката. Според запознати след като изгуби Божинов, Алисия се вманиачила на тема “врачки и начините за въздействие върху битието ни“.

Тя искала да постигне висоти в кариерата си, за да се докаже пред бившия си, че не е трябвало да я замества с Николета Лозанова. Пречка по пътя й била Емануела. Алисия обаче не смеела да направи магия на бременната Николета заради поверието, че това ще й се върне многократно. Затова предпочела колежката.

Според очевидци Алисия си наредила късметчетата в новогодишната баница на “Станция Нова“, за да й се падне два пъти “Ще закриваш турнето“. Да си нагласи късмета ?, помогнала пиарката на предаването, която била пиарка и на футболиста Ники Михайлов, спряган за гадже на певицата, пише slava.bg.Алисия каза: “Хайде, стига с глупости и интриги по мой адрес. Вече е смешно, дори не мога да си представя докъде ще се разгърнат фантазиите.“ От своя страна Емануела заяви: “Не вярвам в магии и не мога да разбера хората, които прибягват до такива средства. Надявам се, че всичко това са само грозни слухове.“

hotnews.bg