Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 02.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Интервю

Хари Потър: Не ме бива в срещите и целуването

Много рядко мъж би си признал, че не го бива с жените. Особено ако е популярна личност като главният герой от „ Хари Потър“ Даниел Радклиф. Младежът е на 22 години и си има сериозна приятелка – Роузи Кокър, но въпреки това се чувства доста неуверен в контактите си с жените. Ето какво още споделя за себе си младият актьор:

Как си със срещите?

„Мразя срещите, защото съм много зле с тях. Когато започнах да се виждам с Роузи не знаех какво се очаква от мен и на коя среща трябва да я целуна. На втората се престраших и в последния момент нервите ми не издържаха и вместо по устните, я целунах по врата. След това й написах смс: Съжалявам, май не съм много подходящ за теб. За щастие този фал й се стори много забавен и продължихме напред“, сподели пред сп. „Parade“ Даниел.

Романтичен ли си?

Да и знам откъде идват тези романтични пориви. Когато бях малък, майка ми и баща ми доста често ми четяха „Островът на съкровището“ и „Робинзон Крузо“, приказки за рицари и принцеси. Израснах с тях и все още виждам нещо романтично в света, което вероятно го няма. Иска ми се да живея по времето на рицарите.

Влюбен ли си в приятелката си Роузи Кокър?

Да, разбира се. Когато Роузи е тук, всеки ден ми изглежда по-хубав. Не съм лесен за обичане. Има моменти, в които съм много добър приятел и такива, в които съм безполезен. В смисъл, мотая се безцелно в къщата, говоря без да спирам, обсебвам се от разни неща. Тази година съм на вълна футбол, което значи , че Роузи трябва да ме слуша по 24 часа да говоря за този спорт. И тя ме слуша и ме обича, въпреки лудостите ми. Тя ги намира сладки…Предполагам, че точно това е любовта.

Постигна огромен успех за възрастта си. Страхуваш ли се, че той ще изчезне с времето?

Да, но не е точно страх. Ще се случи и ще го приема. По един начин си е истинско облекчение, че няма да няма да успея да направя филм, по-успешен от „Хари Потър“…Едва ли и друг ще успее или ще му отнеме доста време“.

tialoto.bg