Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 15.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Дейвид Бекъм подписа нов договор с Лос Анджелис Галакси

Английската футболна икона Дейвид Бекъм сложи край на сагата около бъдещето си. Бившият футболист на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и Милан реши да продължи кариерата си в Лос Анджелис Галакси като подписа нов договор за още 2 години.Бекъм пристигна в „града на ангелите“ през 2007 година от тима на Реал Мадрид. От тогава той стана неизменна част от американския отбор, като привличаше погледите върху себе си от цял свят и помагаше за рекламата на американската лига Мейджър лийг сокър (МЛС).През изминалия сезон Бекъм спечели най-големия си трофей с Галакси като стана шампион на САЩ. След това започнаха големите спекулации относно неговото бъдеще защото катарските собственици на Пари-Сен Жермен го искаха в отбора си. Освен парижани и някои английски отбори изразиха желанието си да привлекат Бекъм в редиците си.

След съвещание с жена си Виктория Бекъм семейството е решило, че е по-добре за тях и децата да останат в Южна Калифорния.“Това е много важно решение за мен. Аз и моето семейство сме много щастливи в Лос Анджелис. За мен винаги приоритет номер 1 е моето семейство. Изкарахме пет чудесни години тук и се чувстваме прекрасно,“ заяви Бекъм пред репортерите.Това което не сподели, Бекъм е, че ще получава около 7,5 милиона долара на година, което е рекорд за Мейджър Лийг Сокър (МЛС). Също така Бекъм има опция в договора си за отстъпка ако реши да инвестира в разширяването на лигата.

От Галакси също така ще позволят на Бекъм да отиде в олимпийския отбор на Великобритания за Лондон 2012.Официално няма информация за това какви са параметрите по договора на Бекъм. Според някои източници той ще получи около 15 милиона долара за по малко от две години.Голяма вина за решението на Бекъм има жена му както и неговото обкръжение. Според запознати именно семейните приятели и съседи на семейство Бекъм в лицето на Том Круз, Марк Уолбърг, и Джей Лено са повлияли върху решението.Също така най-големия син на Бекъм – Бруклин е на 12 години и тренира при юношите на Галакси. Бекъм дори мисли, че след края на работната си кариера ще остане в САЩ и ще вземе американско гражданство.

inews.bg