Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

10 неща, които всяка жена трябва да изисква от мъжа

Всяка жена има свой собствен напълно основателен комплект критерии за мъжа – да бъде честен, да я уважава, да я разбира… Но има някои условия отвъд честността, уважението и добрата комуникация (светата троица в основата на всяка връзка), които всяка жена, без значение какъв вкус за мъже има, заслужава да види в партньора си. Ето списък на качествата, които трябва да изисквате от своя мъж.

Зрялост
Една здрава връзка започва между двама души, които вече са пораснали, зрели и готови за големите отговорности, които идват с любовта. Или просто казано – не е работа на жената да отглежда мъжа си. Вашият г-н Правилен не трябва да разчита на вас да бъдете човекът, който подрежда живота му – не сте тази, която трябва да оправя финансовите, психическите и емоционалните му проблеми. Той трябва да е излекувал грешките и болките от миналото си и сега да бъде стабилен и способен да се изправя уверено пред нови предизвикателства и да ви бъде подкрепа.

Да ви кара да се чувствате секси
Имайки предвид, че влагате толкова усилия, за да изглеждате добре, е задължение на мъжа ви да ви следва похотливо – за да ви напомни, че сте в правилната посока. От правенето на комплименти за външния вид до забелязването на новата прическа или без каквато и да е причина да ви каже “много си красива” – вашият мъж трябва да ви кара да се чувствате привлекателна.

Да ви кара да се смеете
Няма нужда мъжът ви да е комик, но трябва да е способен да осигурява известна доза смях в ежедневието ви. Животът може да е труден и мъжът ви трябва да бъде умее да превръща мрачните дни в слънчеви. (Аман от мъже с труден и тежък характер, които дори смятат това за голямо достойнство и неоспорим признак на мъжественост). Всички знаем, че смехът е най-доброто лекарство, затова наличието му като основна съставка в рецептата на връзката ви е ключово за нейната здравина.

Поставяне на приоритети
Без значение колко търсен е мъжът ви, вие трябва да сте номер 1 в списъка за бързо набиране на телефона му и той никога не трябва да пренебрегва ваше обаждане за сметка на друго. Ключово за вас е да знаете, че можете да разчитате на него за всичко, винаги. Това не значи, че той не трябва да има собствен живот. Само означава, че трябва да внимава и за вашия.

Страхотен секс
Няма извинение за един мъж да не ви задоволява в спалнята. В края на крайщата има безброй ръководства под формата на порно, списания за това как половинките им искат да ги водят към начина да правят нещата както им харесва. Живеенето на сексуално неудовлетворен живот не е никакво живеене. Ако един мъж не иска да вложи усилия да се научи как да ви доставя удоволствие, е време да го смените.

Пеперуди в стомаха
След като сте били разделени за няколко часа или няколко седмици без конкретна причина, следващата среща трябва да ви кара да усещате пеперуди в стомаха, дори и след безброй целувки, прегръдки и държане на ръцете. Възникването на чувството за пеперудите е доказателство, че мъжът ви влага усилия да поддържа романтиката жива.

Свобода
Свободата е отличен индикатор за това, че мъжът ви вярва. Свободата може да се проявява в много форми – свобода да си правите женски партита по цял уикенд в провинцията с приятелки, свобода да започнете нова кариера, свобода да бъдете сами – и всички те показват, че мъжът ви вярва и ви дава пространство за личностно израстване.

Пълно обожание
Всяко хрумване, всяка грешка, всяко нещо трябва да бъде разбирано и обожавано от мъжа до вас. Никога не трябва да се превръщате в хамелеон и да се адаптирате към това, което си мислите, че той иска да бъдете. Трябва вече да сте всичко, от което той има нужда.

Безопасно място, където да сте 100% себе си
В една здрава връзка трябва да се чувствате защитени, свободни и обичани достатъчно, за да бъдете тази, която сте – през цялото време да сте… метафорично съблечени. Ако това значи да се държите като лошо момиче през ден или да танцувате наоколо докато пеете с четката четката за коса през нощта, нека е така. Правилният мъж не само ще харесва това, но ще го и обича.

Търпение, щедрост и съобразяване
Това са трите характеристики на добрината и всяка от тях е от голямо значение. Търпението значи, че той може да се справи с напрежението спокойно и позитивно, гледайки на предизвикателствата в живота като на възможности да се учи и да учи. Щедростта на ума, духа, сърцето, богатството, времето – всичко, което искате да споделите (дори десерта!) – мъжът ви трябва да иска да споделя по равно с вас. И накрая, мъжът трябва да се съобразява с вашите чувства, време и цели. Трябва да съобразява своите решения с вас.

Закачете тези изисквания на огледалото и ги използвайте като потвърждение, че това е мъжът за вас. Правилният мъж ще се появи, когато останете верни на убежденията си. В крайна сметка това е вашият живот и вашето щастие!

tia.bg