Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 24.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Берлускони се съветва с децата си за Тевес

Собственикът на Милан Силвио Берлускони е разговарял днес със своето семейство, обсъждайки възможността „росонерите“ да отправят последна и окончателна оферта към Манчестър Сити за Карлос Тевес, подписвайки с аржентинеца в последния ден на януарския трансферен прозорец.“Тутомеркато“ съобщава, че темата „Тевес“ е била обширно дискутирана на днешния фамилен обяд на семейство Берлускони, като Дон Силвио се е консултирал с наследниците си относно евентуален подобен ход. Както и дали Милан може да си позволи да изпълни поставените от Манчестър Сити условия.

Както е известно, Милан е предпочитан от самия Карлос Тевес вариант за бъдещето му, но италианският шампион не успя да се договори с „гражданите“ относно продажбата на нападателя.

От своя страна човекът, който движи трансферните операции на Милан – Адриано Галиани, подкани английския клуб да се свърже с него в утрешния ден, който ще бъде и последен за януарския трансферен прозорец.“Мога да кажа, че утре ще бъда в офиса си до 19 часа централно-европейско време време. Трансферният прозорец е почти затворен, но трансфер на Тевес не е невъзможен. На 31 август смятахме, че сме готови с покупките, но именно тогава привлякохме Антонио Ночерино“, припомни Галиани.“Исках двама нападатели. Макси Лопес вече е тук, но другият все още не е пристигнал. Никога не съм казвал, че сме се отказали от Тевес“, допълни босът.

inews.bg