Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Джъстин Бийбър записа парче с Лил Уейн

Джъстин Бийбър потвърди, че е записал ново парче заедно с Лил Уейн, съобщаваNME. Поп певецът разкри в официалната си страница в Twitter, че е обединил усилията си с рапъра и дори качи обща снимка с Уейн.“Прекарах чудесно време в студиото миналата нощ. Довечера се връщам обратно към него. О, да, и големият брат намина“, гласи съобщението на канадската звезда. От снимката става ясно, че „големият брат“ е самият Лил Уейн.

Парчето, което двамата са записали вероятно ще влезе в следващия студиен албум на Бийбър, който той още записва. Певецът работи по новия си проект с Timbaland, който е само един от продуцентите, заели се с новите сърцераздирателни песни на Джъстин.

Очаква се в следващите месеци и Лил Уейн да издаде албум, който ще се казва „I Am Not A Human Being 2”.

Освен това той ще издаде и мемоарите си, в които ще разкаже за времето, което прекара в затвора. Книгата носи името „Gone Till November” и ще се появи на пазара на 28 ноември тази година.

Издателите от Grand Central очакват феновете да проявят сериозен интерес към този проект, тъй като смятат, че животът на Уейн е достатъчно интересен, за да бъде описан в книга.

inews.bg