Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Супер Мадона счупи рекордите

Мадона обеща грандиозно шоу на 46-ото издание на „Супербоул“, най-значимото спортно събитие в САЩ, и в неделя показа, че не се е шегувала!Кралицата на попа блесна с египетска грациозност, след като излезе на сцената превъплътена в Клеопатра. Декорите – пищни, костюмите – екстравагантни, но всичко стилово подчинено на древен Египет.Мадона не пропусна да постави и нов рекорд за зрителска аудитория в САЩ. Шоуто в почивката между двете полувремена е било гледано на живо от 114 милиона души. Повече отколкото самия финал по американски футбол между „Ню Йорк Джайънтс“ и „Ню Ингланд Пейтриътс“. Мачът е бил следен от 111.3 милиона щатски зрители.

Мадона е първата жена изпълнител в „Супербоул“ след изпълнението на Джанет Джексън през 2004 г. За разлика от нейното разголено изпълнение, когато Джъстин Тимбърлейк разкъса костюма на Джанет, разкривайки част от прелестите й, Мадона се държа прилично. По-сурова критика отнесе единствено певицата M.I.A., която показа среден пръст на камерите посредата на парчето от новия албум на Мадона Give Me All Your Lovin. По-късно се извини за необмислената си постъпка.

Мадона започва подготовката за най-голямото си световно турне на 17 май от Тел Авив. Суперзвездата ще изнесе концерт в Загреб на 11 юни, съобщи американското музикално списание „Билборд“. Световното турне ще бъде част от предстатавянето на новия й албум MDNA.

http://showbusiness.actualno.com