Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Джоли ще играе вещицата в „Спящата красавица“ на Disney

Ето това ще бъде интересно превъплъщение от страна на Анджелина Джоли – да се вживее в ролята на злата орисница от прочутата приказка „Спящата красавица“.Повечето биха очаквали нежната сексапилна актриса да изиграе самата спяща хубавица, но ето че Джоли продължава да разбива стереотипите за себе си.Тя потвърди, че действително ще влезе в ролята на Злодеида (Малефисънт) в новия филм на Disney по приказката на Шарл Перо, съобщи Teenhollywood.com.Джоли съобщи новината, че ще изиграе ролята на „лошо момиче“ от Берлин, където представя дебютния си филм като режисьор „В земя на кръв и мед“ в рамките на международния филмов фестивал Берлинале.

Партньорката на Брад Пит заяви: „Не съм играла от две години… Следващата ми роля ще бъде във филм на Disney“. Филмът се очаква да се появи по кината до края на годината.

Изглежда ролята на вещицата е доста модерна, тъй като в нея влизат и водещи холивудски актриси като Чарлийз Терон и Джулия Робъртс („Снежната кралица“).“Спящата красавица“ е анимационен филм на компанията Walt Disney, издаден през 1959 г. и е шестнадесетият и последен филм на продуцента Уолт Дисни, основан на едноименната приказка. Направата му отнема почти цяло десетилетие.

http://inews.bg/