Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Не оставайте сама на Св. Валентин

Направете нещо различно.
Купидон едва ли ще успее да ви улучи със стрелата си, ако си стоите затворена в къщи. Имате различни варианти. Може да отидете на караоке бар. Или да се качите да карате ски. Каквото и да измислите, освен, че ще ви е забавно, то трябва да бъде и много вълнуващо за вас – нещо, което да ви изпоти. Така ще повишите нивото на хормоните и ще активирате феромоните, а като последствие – сигналите, които ще започнете да излъчвате, няма как да бъдат сбъркани…

Разпитайте наоколо
Нека хората да разберат, че сте търсеща – повечето обичат да влизат в ролята на сватовници. Разпитайте приятелки, роднини и колеги дали в техния кръг от познати няма някой, подходящ за вас, господин. Това е и един доста безопасен начин за намиране на партньор – вашите приятели и познати ви познават, така че няма да ви препоръчат някой, който би могъл да ви “отрови” живота.

Потърсете онлайн
Има няколко български сайта за запознанства, в които е твърде вероятно да срещнете и мъж, който споделя вашите интереси и ценности. Ако търсенето даде резултат – определете първата си среща на живо на Св. Валентин – така празникът ви ще е изключително вълнуващ, заради тръпката от новото. Разбира се, спазвайте препоръките за безопасност относно срещите с партньор от интернет – задължително на публично място и без твърде много лична информация в началото.

Променете нещо в себе си
Помислете за някаква нова активност, която бихте искала да експериментирате и която ще ви даде възможност да срещнете нови хора. Това може да бъдат посещения във фитнес клуб, клуб по танци, някакво обучение…Вариантите са разнообразни и всичко зависи от вашите интереси и желания. Присъединяването в “клуб по интереси” ще ви даде възможност да се запознаете с мъж/е, които харесват същата дейност, така че ще имате нещо, което да ви свързва и от което да стартиратеинициативатаМоже би вече има някой, когото харесвате – в офиса ви, във фитнеса ви, във входа на кооперацията ви…Няма да бъде тълкувано като акт на отчаяние, ако вие направите първата стъпка и го поканите на среща – точно на Св. Валентин. Всъщност това би бил един много елегантен и забавен подход.

Представете си, че сте влюбена…
…и оставете онази тайнствена усмивка в ъгълчето на устните ви. Точно както никой не би могъл да сбърка дали една жена е бременна, така и блясъкът на усмивката ви няма да бъде погрешно разбран. Опитайте се да преживеете “магията” в съзнанието си и мъжете ще го забележат.

Никога не се предавайте
Има наистина много подходящи за вас мъже, които си търсят партньорка. Никой от тях, разбира се, не е перфектен. Освен един – за вас и вие за него. И двамата ще го разберете, когато се откриете. Ако този, с когото сте отпразнувала Св. Валентин не се окаже подходящ, просто продължете търсенето и след празника, докато го намерите. Какво значение има за любовта, по принцип, коя дата е днес?

Елиминирайте негативното
Ако сте във връзка, която води, ако не към ада, то най-малкото наникъде, Св. Валентин е добър повод за промяна. Огънят на любовта е напълно изгаснал и няма дори искри за разпалване? Какво ви задържа заедно, тогава? Не е етично да започвате нова връзка, докато сте ангажирана с друг. Разчистете “дома” и отворете сърцето си за възможността да бъдете обичана и да обичате – в делници и по празници.

http://www.tia.bg