Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

5-те най-често сънувани флирта

Вероятно ви се е случвало да си гризете ушите с въпроса какво е значението на съня от снощи страсти по отминала любов, готиния колега, по когото си падате отдавна или пък любовно преживяване с прочута знаменитост. Подобни флиртове са леко замайващи и объркващи, а чувството, което ни обхваща на сутринта, е вина.Обикновено сънуваме нещата, които ни липсват в реалния живот. Експертите казват, че тези сънища не трябва да бъдат възприемани буквално. Правилната им интерпретация ще ни помогне да си обясним някои наши желания и страхове, за да постигнем много по-задоволяващ любовен живот.

Флирт с бившия

Не се притеснявайте, ако сънувате бившия си. Това не означава, че сте ненормални. Най-вероятно го сънувате, защото асоциирате нещо конкретно с него. Ако например е човек, с когото сте били през студентските години, това означава че ви липсва свободата, която сте имали тогава. Ако сънувате бившия си, който е бил изключително грижовен, означава, че ви липсва сигурност. Ако пък човека от миналото ви е бил луда глава, то значи ви липсва известна доза спонтанност. Така че се насладете съвсем спокойно на тази имагинерна ретроспекция. В случай че имате повтарящи се натрапчиви сънища с този човек, причината може да се окаже друга.
Флирт с известна личност

Да сънуваш закачка с някоя звезда не е нещо необичайно, особено за жените. Този сън вероятно индикира желанието ви да осъществите своя мечта. Ако сънувате изпълнител, чиято музика е романтична, значи копнеете за такъв мъж в живота си, а ако вече имате връзка, означава, че имате нужда от повече сантименталност. Такъв сън, също така, би могъл да се интерпретира като желание да бъдете част от звездния свят, на който обекта на сънищата ви принадлежи.

Флирт с човек, когото мразите

Имали сте романтичен сън с онзи досаден ваш колега, който непрекъснато ви дразни? Този сън наистина би породил много въпроси, тъй като е свързан с човек, който не понасяте. Не се шокирайте – може би означава, че без значение колко ужасен е въпросния човек, все пак притежава определени качества, за които скрито му завиждате. Подобни сънища, свързани с роднини, показват желание за по-силни семейни връзки.

Флирт с представител на вашия пол

Не се паникьосвайте, ако сънувате любовен сън с човек от същия пол. Това не означава, че сте несигурни в своята сексуалност. Това, което всъщност индикира, е желанието ви за повече разбиране в отношенията с партньора. Вероятно имате нужда от повече загриженост от негова страна.

Флирт с непознат

Да правиш любов с мистериозен непознат насън показва нужда от интрига и пикантност във вашия живот. Ако сексуалният ви живот е в застой, такъв сън би бил напълно закономерен. Ако сънувате тройка, това също значи, че искате да избягате от скучната рутина и мечтаете да върнете искрата обратно във връзката си.

http://www.vsekiden.com