Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 02.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Какво намират мъжете за секси в жените

Мъжът може и да се впечатлява първоначално от визията, но тя не е определяща, дали ще бъде верен на една жена и дали ще иска да бъде с нея като цяло. Според психолозите господата избират партньорките по това как ги карат да се чувстват. Ако жената предразполага мъжа и той е спокоен и щастлив с нея, то няма значение дали е Снежанка или Пепеляшка, той ще избере нея. А ето и кои качества у жените той намира за изключително сексапилни:

1. Тя е закачлива

Жените, които се взимат прекалено на сериозно, не са истинско предизвикателство за мъжа. Те му се виждат скучни и елементарни, защото са предвидими. Но, ако тя е закачлива, игрива и от време на време флиртува (разбира се с него и само с него), то това вече е друго нещо. Според някои разбирания именно флиртаджийското настроение е елемент на зрялост. Това означава, че жената умее да се наслаждава на живота и не се срамува да го показва.

2. Тя се чувства красива

Красотата, разбира се, е субективно понятие. Всеки има собствено схващане и идеали, но на мъжете винаги им прави впечатление самочувствието на жената. Щом тя се чувства красива и го показва – подчертавайки сексапилните си извивки и държейки се като истинска дама, то мъжът срещу нея няма как да не го оцени и да не се съобразява с нея.

3. Тя свободно разговаря на тема секс

Свенливите момичета отпреди десетилетия са демоде. Мъжете се чувстват по-удобно с жени, които не свеждат поглед при всяко споменаване на думата „секс“ и упорито отбягват темата. Това автоматично ги прави „задръстени“ в леглото, което никак не е секси. Вариантът за секс лъвицата, която с приказки загатва за опит като на проститутка с 20-годишен стаж на магистралата, също не е опция.

4. Тя обича и разбира мъжете

Жените, които не се стремят всячески да променят мъжа и да го направят по нечий модел, а го обичат и разбират такъв, какъвто е, винаги печелят. Той се чувства страхотно около жена, която не го мъмри за всичко и не го сравнява с други, чувства се уникален и в неговите очи тя е неустоима.

5. Тя знае как да каже „Благодаря“

Каквото и да си говорим, първите срещи за мъжете носят малко повече стрес. Те се стараят да направят перфектно впечатление и пестят пари, за да може дамата им да не се притеснява от нищо и да направят вечерята приказна и романтична. Ето защо силно впечатление им прави, дали избраницата им, е оценила усилията им . Едно просто изречение като :“Благодаря за фантастичната вечеря“ ще сложи ореол около главата й и тя ще му се стори още по-прекрасна. Той ще е спокоен, че усилията му не са отишли на вятъра.

 Tialoto.bg