Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 30.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Салма Хайек: Деми Мур е вдъхновение за всички жени

Сексапилната Салма Хайек блесва на корицата на сп. „Lucky“ в майския му брой. Красавицата носи ефектна синя рокля на марката Roland Mouret, от чието деколте срамежливо се подава пищната й гръд.В броя хубавицата разказва за депресията и акнето, с което се е борила като по-млада и за проблемите с храната, в резултат от влошеното си психическо състояние.Изглежда, че всички звезди от женски пол преминават през някакви депресивнипериоди. Неслучайно в медията питат Салма какво мисли за приятелката си Деми Мур, която е в тежък момент от живота си и дори постъпи в клиника след проблеми със стомаха и сериозно изтощение, вследствие на драматичната й раздяла с Аштън Кътчър.„Аз не съм като Деми. Тя е толкова дисциплинирана, иска ми се и аз да бях такава… Само гледайте, скоро тя ще се завърне. Тя е истинско вдъхновение за всички жени“, ласкаво каза актрисата за приятелката си.

Хайек е от жените, които все още не са се възползвали от естетическата медицина. Нашумялата тема за ботокса, който в Холивуд е станал като солта – всеки си слага – все още не е успяла да примами Салма.

„Бях изкушена, но устоях. Само помислете какво се случва с мускулите и кожата ви – ако сте болни и не се движите с дни, те атрофират. Освен това, акозамразиш един мускул, останалите трябва да компенсират. И когато спреш да го употребяваш, какво става? Нали знаете, че афроамериканците и хората от Латинска Америка остаряват по-бавно и не им личат годините“, допълва актрисата доводите си да стои далече от ботокса.

http://www.tialoto.bg