Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Риана: Трудно се намират свестни мъже

В новия брой на американския „Elle“ Риана показва доста сексапил – като блондинка.Дамата в момента е силно ангажирана покрай промотирането на лентата с нейно участие „Battleship“ и дори успя да изненада феновете си, като се появи на пресконференция в Токио с черна прическа и то не перука.Почитателите на звездата са категорични, че какъвто и цвят да избере, все ще й отива. Особено, ако показва повечко плът, няма кой да се вглежда толкова в косата й. А във фотосесията за медията барбадоската позира дори и по бельо, така че разочаровани няма.Шум се вдига не само около кариерата на Риана, а и заради случващото се в личния й живот. Първo уж щеше да се събира с побойника Крис Браун, който й посегна през 2009 г., а след това я забъркаха в любовна афера с Ащън Къчър, което тя публично отрече.Ето и най-интересното от интервюто на певицата в майския брой на „Elle“, в което говори за:

Раздялата си с Крис Браун: „Това ми даде оръжие в ръцете. Аз просто си казах… Добре… да върви всичко по дяволите. Те знаят повече за мен, отколкото ми се иска да знаеха. Беше срамно. Но аз бях откровена. Това бе моят момент да изкарам нещата наяве… в смисъл да мога кажа всичко, което исках, по въпроса, без да се налага да се крия“.

Реакцията на тяхното сдобряване: „В дъното стои това, че всеки мисли различно. Беше ми трудно да го приема, но успях. Хората прекарват времето си да се ровят по блогове и други места и това е ок. Защото на другия ден аз ще продължавам да бъда същият човек и ще продължавам да права това, което правя“.

Това да стане майка: „Може да се случи утре, може и след 20 години. Мисля, че това става, когато дойде правилното време. Но преди това, разбира се, трябва да си намеря мъж. В смисъл, сега има много важна част от пъзела, която липсва“.

Намирането на този мъж: „Мисля, че е трудно за всеки. Не съм съгласна, че проблемът е в това, че съм известна. Навън е голяма суша за свестни мъже. Трябва да намеря човек, който ме балансира. Правила съм го преди, така че ще успея да го направя отново“.

http://www.dnes.bg/