Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Галеви оставили бизнеса на любовница

Братя Галеви оставиха бизнеса си в ръцете на жена, след като изчезнаха безследно преди повече от седмица . Единствената, която била посветена във всичките им тайни , се оказала любовницита на Пламен Галев Юлияна, която миналата година му роди трето дете. Пламен Галев и Ангел Христов са включени в червения списък на Интерпол и за тях вече има издадена международна заповед за задържане, обяви вчера шефът на МВР Цветан Цветанов.Ден преди изчезването на дупнишките феодали да бъде официално обявено, Галев е бил засечен да се насочва към границата с Гърция. Той е пътувал сам с джипа си Мерцедес G“ класа.

На всички ни направи впечатление, че за първи път е без охрана и без Геле”, коментираха ченгета. В този момент обача никой не е допускал, че по същия незабелязан начин от страната ще се изниже и другият осъден дупнишки бизнесмен, посочва в “Телеграф”.  Според оперативните данни “братята” умишлено се крият на различни места, за да не могат да ги спипат.“Никой не трябва да ги подценява. Те са наясно с всички прийоми на полицията  и ги използват в своя защите, допълниха антимафиоти.

Тава ще рече, че те се издирват като особено опасни престъпници вцял свят по модела на спипания наскоро в Дубай Хрисотофорос Аманатидис- Таки. Има страни обаче, с които междунарадната спецслужба не е подписала споразумение. Това на практика означава, че Галеви не могат да бъдат дирени в държави като ЮАР, Боливия, Панама, Австралия, Пакистан и т.н.Има няколко варианта, по които Галеви са могли да се измъкнат. Първият е да са преминали прлез граничния пункт с Гърция, използвайки фалшиви паспорти. “Ако не са записани, не означава, че не са преминали през “ГКПП Кулата”, заяви вчера шефът на благоевградската полиция Георги Костов.

Въпреки многобройните твърдения, че Пламен Галев и Ангел христов са оставили семейния бизнес на охранителя Георги Първанов – Жоро Бозата, това беше отхвърлено като вариант от спецслужбите у нас. “Галевите отпуснаха съвсем малка част от баницета си на Васил Капланов – Каплата, но за изненада на всички лъвското парче отиде в ръцете на жена”, твърдят антимафиоти.

Причината за на пръв поглед нелогичното решение е, че Галеви отлично знаели за ограничения умствен капацитет на подчинените си.   Единствената, която била опосветена във всички тайни била любовницата на Пламен Галев – Юлияна. Преди малко повече от година красивата дупничанка му роди трето дете. Официалната съпруга на бандита Емилия Градевска заедно с двете им деца от години живее в Лондон и въобще не се вълнува от мръсните дела на съпруга си.

blitz.bg