Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

За първи път във Варна ще се проведе отворена среща на JCI Bulgaria

За първи път във Варна ще се проведе отворена среща на организация, готова да приеме хора, които имат свежи идеи за развитие, желание за професионално израстване и виждане как да променят това, което множеството хора смята за невъзможно. Живеещите, работещите и учещите във Варна ще имат възможността да се срещнат с професионалисти и членове на организацията, които да им помогнат в осъществяването на техните идеи. Международната неправителствена организация JCI (Junior Chamber International) е известна по цял свят със социалната си ангажираност и проекти в най-различни области. В момента в България се реализират редица такива като: „КСО: Работещи модели“, „Кутия на Талантите“, „Сливи за Смет“, „Бизнес Нетуъркинг“, „Професионални Обучения“ и други. JCI Bulgaria си партнира с БТПП, СУ, ВУЗФ, AIESEC България и Българската мрежа на Глобалния договор при ООН.

Лидери като Бил Клинтън, Джон Кенеди, Кофи Анан, Ал Гор и др. са били част от нейните структури, като са допринесли за развитието й със своя практически опит, знания, установени социални контакти и партньорски взаимотношения по цял свят. Освен в бизнес средите JCI е отворена и за всеки занимаващ се с култура, изкуство, обучение, предприемачество, международни проекти и различни социални дейности. JCI е създадена, за да може да събере хора на местно, национално и международно ниво, които имат сходни идеи и амбиции. С подкрепата на организацията нейните членове могат да пътуват, да развиват личните си качества и професионални умения, да участват в конференции, да посещават обучения на лектори и специалисти от различни професионали среди по цял свят. Една от последните възможностите, които JCI предоставя на своите членове е няколко дневна визита и работни срещи в Европейският Парламент.

На първата отворена среща във Варна присъстващите ще могат да научат повече за продажбите и за това как функционира електронният маркенинг и как той се превръща в механизъм за успешни продажби. Всеки един от присъстващите ще може да обмени контакти и ноу-хау с професионалисти от различни области, както и с млади и ангажирани хора. На място ще се говори и за това, с какво организацията може да бъде полезна на Варна и нейното развитие в международен план. За повече информация посетете: http://jci.cc/guests/ илиhttps://www.facebook.com/events/334682793267454/

barometar.net