Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Интервю

Кубрат Пулев: Докато някои се правеха на мутри и тарикати, аз тренирах

– Защо ви обвиниха, че сте помагал на прословутата Банда с чуковете и сте пращал свои хора, които да участват в наказателни акции?
– Аз съм известен спортист и нямам представа как се стигна дотам. Явно манталитетът на българина е такъв и трудно може да се изкорени, за да почнат тези хора да мислят по друг начин.
Как си обяснявате една такава атака срещу вас?
Не си го обяснявам като атака, а просто като слух, който е пуснат за мен, като нещо, измислено от някого, което се е позиционирало във времето и се е преекспонирало. Не знам, може някъде да са ме споменали, но това са пълни глупости и няма никакво основание за такава теза, че съм помагал на въпросната Банда с чуковете.

– Вие все пак се познавате с Любо, и то от доста време.
– Не се познаваме от много време, виждали сме се покрай залите, откакто той стана ММА боец. Нито някога съм работил за някого, нито има работен ден някъде, нито съм имал заплата някъде. И ако на някои толкова много им се иска да ме впрегнат, че съм имал общо с тези структури, няма никакъв проблем да ме спрягат. Нека обаче да ми дадат пари за това нещо. Да ми платят заплати за назад. На мен не ми пречи да си говорят каквото искат за мен. Но за това какво е ставало и кой какво е правил, аз нито съм бил някъде, нито съм взел една стотинка за нещо си. В каквато и да е връзка от никого нищо не ми е дадено. Единствено съм взимал пари, и то миниатюрни, мижави суми покрай бокса. Това може да го напишете – докато някои хора се правеха на тарикати, мутри, ходеха и си правеха далаверите, аз съм тренирал през цялото това време. И не съм имал успехи и пак съм вярвал, че мога да победя и един ден ще почна да ги бия както трябва.

– Как се почувствахте, когато разбрахте, че ви обвиняват за Бандата с чуковете?
– Неприятно. Жалко е, жалко е много, че ги говорят тези неща, защото това е лъжа. Няма никакъв проблем, всеки може да си твърди всичко, но да дойде с името си, да излезе и да го каже – ти си правил това и това и си се занимавал с далавери и побоища. Това са просто абсолютни измислици и някакви тъпотии.

– Смятате ли да си потърсите правата тогава?
– Не, за какво да ги търся, какво ще постигна?! Какво от това, че са ме споменали някъде, всеки може да говори за мен, където си иска. Просто това, което е казано по мой адрес, е много, много грозно. Може би такъв ни е манталитетът. Българинът обича да си плюе българското и заради това се захваща с такива като нас. Като народ, като шампиони, като хора – преуспели, като професори, като каквото и да е. Всички ни уважават и ни се възхищават и като държава, и като народ, като природа, а ние сами се мразим. Просто българският дух е на много жалко ниво. И е смачкан и утрепан и се мразим един друг, злобеем и си завиждаме. Това е един от основните проблеми, които имаме като народ и за в бъдеще.

http://www.blitz.bg/