Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 06.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Как Златка Райкова наби и счупи зъб на обикновено момиче в „Час пик“

След две поредни нощи на побоища и наркоизстъпления в дискотека „Час пик“ и конкурентния увеселителен комплекс „Какао бийч“ на несебърския бряг, за които ви разказахме, Бесове.бг стигна още по-далеч в разследването на цялата истина. Разполагаме със свидетелски показания и заявителски материали за случилото се в „Час пик“, които МВР и ръководството на „Час пик“ подозрително премълчават. Ще разберете защо Азис се проявява в нощта срещу събота повече като мъж отколкото дебеловратата охрана на ТИМ в „Час пик“. Както и действителната причина да прекрати своя концерт и се оттегли през задния вход на дискотеката:  Още в първите дни, когато в Слънчев бряг и Равда разлепят плакатите за участието на Азис в „Час пик“ на 24 август, годениците Т.В. и В.К. (сменили сме дори инициалите на пострадалите, защото се страхуват за живота си) – момче и момиче, живеещи постоянно в курортния комплекс, резервират ъгловото сепаре, най-близко до сцената. Т.В. и В.К решават по този нестандартен начин да отпразнуват годежа си. Т.В. е механик в автосервиз, а В.К. – продавачка на сезонна работа в комплекса. Най-обикновени млади хора. Канят с тях две приятелки на годеницата. Заемат местата си в сепарето около 23 часа в очакване на попзвездата. Поръчват бутилка „Руски стандарт голд“ и четири редбула. Около 1 часа след полунощ Азис излиза заедно с балета си – облечен в бежова рокля с голо рамо и ботушки в същия цвят. Косата му е дълга, светлокестенява, падаща на букли върху раменете му. Идолът изпълнява три песни на сцената пред бара, с които взривява близо 2-хилядната публика и предприема рейд между масите, иска да се слее с хората, за да е още по-непосредствен купонът. Той приближава към сепарето на двамата годеници. В това време В.К. и едната й приятелка играят около него. След като удостоява с внимание тяхното сепаре, Азис се отправя към следващото, момичетата го следват, танцувайки и се забавляват, поласкани са от вниманието му. След около десетина метра вдясно обаче внезапен силен удар в гърба поваля В.К. на пода.

Болката в гръбначния стълб е от мъжки юмрук. Момичето се изправя бавно и се обръща. Вижда двама мъже и млада жена с дълга къдрава светлокестенява коса. Тримата се хилят подигравателно. Жертвата пита объркано: „Защо ме ударихте?“, сигурна е, че ударът е дошъл от дебеловратия с черна фланелка със сив надпис, нисък, набит. Той продължава да се хили. Тогава дългокосата жена се изправя и удря юмрук в устата на В.К. – сцепва устната й, отчупва втория й ляв зъб. Докато В.К. се олюлява, развилнялата се непозната клиентка я рита в лявото бедро, момичето се свлича на пода. Тук Азис опитва да изясни проблема с удареното момиче, но не получава разбиране от компанията на Куката

„Разкарай се оттук ма, пречиш!“, креснала изродката-биячка. Това става пред очите на Азис, четиримата бодигардове на Азис и пред охраната на ТИМ в „Час пик“, тълпата е огромна и назад не може да се види ясно какво точно се случва в суматохата. Никой от предните редици обаче не реагира. Годеникът на В.К. е в сепарето навътре вляво и не може да види гаврата с любимата му. Приятелката на В.К. й помага да се върнат на местата си. Азис започва да пита: „Има ли проблем? Кажете какъв е проблемът?!“

Повтаря още няколко пъти тези думи с рязък тон. Спрял е да пее, а в гласа му се долавя огорчение, вероятно тогава той нарича Куката „селянин“ и също като В.К. получава юмрук преди да бъде изведен през задния вход. Охраната от ТИМ наблюдава безучастно. Купонът в дискотеката приключва, но кошмарът за битото и унижено момиче продължава. То слага лед на устата си и тръгва с една от приятелките да търси управителя на „Час пик“, за да се оплаче. Приятелят й остава на масата, за да оправи сметката. Всички сервитьорки и гардове от заведението вдигат рамене и всички твърдят, че не знаят кой е шефа тук. Двете момичета излизат навън, където стоят яки мъжаги от фирмената охрана, отговарящи за пропускателния режим, настояват да говорят с управителя. Посочват им телефон, който е записан при входа на дискотеката, заедно с останалите инструкции по техниката на безопасност. На този телефон отговаря женски глас, който като чува историята, съветва пострадалата да дойде на другия ден и да търси управителя – кой обаче, не е ясно. Часът вече е около 3, двете момичета стоят безпомощни пред дискотеката и се надяват някой да им обърне внимание и да ги защити. Тогава, на изхода, покрай тях минават Златка Райкова, приятелят й Камен Балбузанов-Куката и бодигардът им. Отправят се към черен джип Мерцедес СА 55-77.

В.К. разпознава компанията на своите палачи, но не знае, че това е вездесъщата светска лъвица Златка, не знае и кой е приятелят й Куката – човек от най-близкото обкръжение на наркобоса Христофорос Аманатидис – Таки, известен в ъндърграунда като един от най-агресивните и свирепи ударници при разпределянето на пазара на дрогата. Момичето ги сочи и настоява охраната на дискотеката да я защити. Естествено, така още повече привлича вниманието на кралицата на Плейбой и това я вбесява. Тримата се качват в джипа. Гардът зад волана, Златка до него, Куката отзад. Лимузина Мерцедес обаче е препречила лентата пред входа и гардът се провиква на охраната: „Чия е тая кола тука бе, махнете я, че пречи?“. Отговарят му, че натоканият мерджан е на Ангел Чушката (наркодилър от Варна, б.р.). Гардът на Куката замълчава, след две-три маневри успява да насочи черния джип срещу двете безпомощни жертви и натиска педала с мръсна газ. Невъзможно е да се опишат ужасените писъци на момичетата. След това Златкината компания се оттегля доволна от разиграния екшън.

Едва тогава примерният годеник излиза навън, забавил се е, защото изчакал цивилизовано да плати сметката от 107 лв. за водката и безалкохолното. Той дори не роптае като останалите затова, че е броил още преди месец 40 лева вход за проваления концерт на Азис. Четиримата отиват в РУП-Несебър и започват да пишат жалба. Дежурният офицер я приема, разпитва пострадалото момиче, също и свидетелите. Казва им да си ходят. И толкова. Това е станало в 5,30 часа в събота, 25 август. До този момент, понеделник, 27 август, 13 часа, ние имаме информация, че нито Златка, нито якият гард, нито Куката са викани за показания. Инцидентът липсва в сводките на ОД на МВР.

besove.bg