Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 15.07.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Защо настроенията на мъжа се менят ежедневно

Чудите се как и кога да повдигнете щекотлив въпрос пред вашия любим? Искате да го помолите или да го убедите да направи нещо, но знаете, че ще срещнете съпротива? Докато за жените е добре известен факт, че всеки месец преживяват промени в настроението, предизвикани от промените в хормоналните нива, за мъжете също се оказва доказано, че преживяват това, само че… ежедневно. Как да направите така, че хормоните му да работят за вас? Прочетете тук.

Ако имате нужда от помощ, за да решите проблем или да бъде поправено нещо…
…вашият час е между 9 и 12.

Не би трябвало да е изненадващо твърдението, че мъжете сутрин се събуждат с прилив на тестостерон. Отвъд очевидната игривост на този факт, тази сутрешна хормонална вълна го прави амбициозен и решителен. Това е идеалното време да го помолите за услуга, особено такава, която ще го накара да се почувства важен – като че ли светът не може да се справи с проблемите си без него. Разговаряли сте за смяна на жилището? Възползвайте се от сутрешно-състезателния му дух и го заведете в агенцията за имоти, за да направи една наистина добра сделка. Или го накарайте да оправи онзи кран в банята, който капе от половин година, да премести дивана или да вземе мерки за новите ви мебели…Нали разбрахте – практически въпроси само сутрин!

Ако искате той да се съгласи с вашите планове…
…вашият час е между 15-16.

Искате да го убедите да се запише с вас в клуб по танци или каквото и да било от този сорт, което по принцип кара мъжете да побягнат в противоположната посока? Тогава този късен следобеден “прозорец” е идеалната възможност, тъй като супер-ниските нива на тестостерон по това време на деня, ще го накарат да “омекне” и да се съгласи с почти всичко, което поискате.

Ако искате да обсъдите щекотлив въпрос…
…вашият час е между 20-22.

По това време друг един хормон, наречен окситоцин, известен още и като “любовен” хормон, заради ефекта му да предизвиква разнежена интимност, е в своя “час пик” в мъжкия. кръвен поток. Това означава, че моментът е вашият “прайм тайм” за разрешаване на онези неща, които са ви разстроили, наранили или от които просто недоволствате. “Почувствах се обидена, че не ми се обади днес”, “Би ли избръснал тази козя брадичка, моля те”…са примерни теми, по които може да импровизирате безкрайно. Претенциите ви ще бъдат посрещнати с искрено извинение от негова страна и обещание, че ще се промени. Разбира се, неговата готовност да бъде мил, вероятно се дължи повече на часа, отколкото на истинското му желание да ви достави удоволствие, но…на кой му “пука”, стига да изпълнява желанията ви…?

tia.bg