Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 05.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Само Венета Райкова отказа на ТВ7

След като през уикенда Мартин Карбовски обяви публично решението си да прекрати ангажиментите към „Нова телевизия“ и да отиде в ТВ7, стана ясно, че и водещата Венета Райкова също е получила предложение от телевизията на Бареков. Това съобщиха от „Телеман“, които са продуценти и на двете предавания по Нова. „Подобно, много примамливо предложение, имаше и към г-жа Венета Райкова, с която ние правим предаването „Горещо“ – но тя имаше мъжеството и силата да го откаже. Ние постъпихме често, а дали е било справедливо – само Господ може да решава“, пише компанията в отворено писмо до медиите.

От писмото става ясно, че решението на Карбовски е изненада и за „Телеман“, които са имали договорени отношения за „Отечествен фронт“ и „Директно: Карбовски“ до 2014 г. Те уверяват, че са се опитали да променят решението на Карбовски, но безуспешно. „Без съмнение, всеки човек има право на своите решения, право на труд и на промяна. За седем години никога не сме ограничавали неговото – работата му в различни печатни и електронни медии е доказателство за това. Същото можеше да стане и със сегашната промяна, след изтичане на контракта му с „Телеман“ и респективно с „Нова телевизия“.

В нашата компания най-високо от всичко ценим свободата, но наравно с нея – професионалната етика и коректност. Но трябва ли свободата да е оправдание, когато се погазват етиката и коректността?“, пишат още от „Телеман“. Писмото завършва след кратки размисли за приятелството и предателството, с което от компанията затварят страницата „Карбовски“.

lifestyle.bg