Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 06.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Любовта към рибата разголи шоубизнеса

Явно звездите толкова обичат да застават под прожекторите, че не се притесняват да го правят дори когато са чисто голи. Доказателство за това е последната изява на актрисата Джилиън Андерсън, позната в България най-вече с ролята си в „Досиетата Х“. За щастие, зад разголването на Джилиън стои не нарцисизъм, а много сериозна кауза. Актрисата позира обвита в риба, за да защити морските обитатели. Звездата от сериала за извънземни обаче не е единствената, която се снима гола. Редица други популярни лица също се включиха в кампанията Fishlove, която се обявява срещу разрушителните риболовни практики.

Актрисата Оливия Уилямс, например, позира като скрива гърдите си с по две риби във всяка ръка. Френската ? колежка Мелани Берние пък успява да направи змиорката да изглежда секси. Мъжко присъствие също не липсва. Кадрите с американския актьор Жан-Марк Бар са наистина впечатляващи, имайки предвид, че той прегръща малка акула.

По този начин организаторите на Fishlove се опитват да привлекат вниманието на все повече хора. Ето и какво пише на техния сайт: „Глобалната морска екосистема ще рухне в рамките на едно поколение, ако неустойчивите риболовни практики продължават. Сривът на световните рибни запаси е едно от най-големите екологични предизвикателства, пред които сме изправени днес“. „Добрата новина е, че това е проблем, чието разрешаване е относително просто. С правилните политически решения можем да спасим нашите морета, така че да бъдат с живот за поколения напред“, завършват още от Fishlove.
dnes.bg