Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 07.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Заловиха крадец на джип и убиец на елен-лопатар

От пресцентъра на ОДМВР- Варна информират, че е разкрит извършителят на престъпление – убит елен – лопатар, без надлежно разрешение в държавно ловно стопанство «Шерба» до с. Гроздьово. Задържан за срок от 24 часа е М.С. на 34 г. от с. Гроздьово, криминално проявен, неосъждан. По случая има образувано досъдебно производство.

На 18.01. т.г., е подаден сигнал за откраднат Л.А. «Роувър», паркиран пред частен дом в с. Тръстиково. След проведени оперативно – издирвателни дейности е установено, че не се касае за противозаконно отнемане. Автомобилът е взет от сина на тъжителя – А.Б. на 32 г. от гр. Варна, криминално проявен и осъждан. Същият, по-късно, катастрофира на пътя между гр. Синдел и гр. Девня, нанася незначителни материални щети на автомобила и го оставя без надзор. По случая е образувано досъдебно производство.

На 17.01. т.г., е подаден сигнал за кражба от частен дом на ул. «Георги Димитров» в гр. Вълчи дол. Неизвестно лице е проникнало в гаражно помещение и е извършило кражба на различни инструменти и съоръжения. След проведени оперативно – издирвателни дейности са установени и задържани извършителите: П.Г. на 60 г. от гр. Вълчи дол, неосъждан, задържан за срок от 24 часа, и Д.Г. на 18 г. от гр. Вълчи дол, неосъждан. Вещите са издирени и върнати на собственика. По случая е образувано досъдебно производство.

На 17.01. т.г., е подаден сигнал за кражба от вила, намираща се в м-ст «Пчелина». Неизвестно лице е разбило входна дървена врата и прозорец и е извършило кражба на домашно имущество и уреди. След проведени оперативно – издирвателни дейности са установени и задържани за срок от 24 часа извършителите: Г.Б. на 23 г. от с. Каменар, осъждана за кражби, и А.М. на 24 г. от с. Каменар, осъждан. По случая е образувано досъдебно производство.
barometar.net