Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Интервю

Магърдич Халваджиян: Българските политици показаха уродливите си лица

Магърдич Халваджиян е един от най-успешните ни телевизионни продуценти.  Завършил е училище за цирково майсторство и режисура в Нов български университет. Собственик е на продуцентските фирми Global Films и Global Vision. С продуциране се занимава от средата на 90-те. Фирмата му „Глобал дрийм“ съществува от 2002 г. Негови са едни от най-рейтинговите предавания в ефира — „Господари на ефира“, „Море от любов“, „Имаш поща“, „Стар Академи“, „Сладко отмъщение“, „Пълна промяна“, „Ясновидци“, „Игра за милиони“, „Руска рулетка“ и „ЗалоАЛОжи“ (БНТ), „Фатално привличане“ и „Точка на пресичане“ (МСАТ) и др. Въпреки натоварения си график продуцентът бе любезен да отговори на въпросите на репортер на www.briz15.com:

 Преди време написахте, че вашата толерантност свърши и заради лидерите-манипулатори на БСП 8 млн. българи са изгубили мечтите си. Смятате ли че хора като Станишев, Първанов, Местан и сие разбират негодуванието ви?

Мисля, че последната една година уродливото лице на българските политици се показа в пълния си блясък и че досега, в продължение вече на 24 години, поне се криеха, но сега дори не се крият. Голяма част от българските политици са цинични и нагли крадци и доказателство за това е състоянието на държавата ни, защото рибата се вмирисва откъм главата!

Как успявате да издържите цинизма на подобни политици?
Въпросът е не как аз го издържам, а как го издържат 7 милиона българи и този въпрос трябва да се зададе на хората като цяло.

 Какво трябва да се направи според Вас, за да си отидат старите муцуни от политическата сцена?
Трябва да повярваме на нови, доказали се, чисти хора, които имат желание да променят държавата и да влязат в политиката. Но понеже голяма част от медиите са платени и корумпирани, дори и Левски да дойде и да се кандидатира, те ще го изкарат предател, педофил, крадец. Поради тази причина ми се струва, че положението е доста безнадеждно.

Употребени ли са протестите и ако са – от кого?
За съжаление, употребен е целият български народ, защото не знае в какво да вярва и политиците направиха така, че дори вече не вярваме на протестиращите, от които голяма част просто искат нещата да се променят.’

 Защо досега „Господари на ефира“ не са направили репортаж от град Меричлери, където карирерата на Иво Прокопиев отрови хората?
Моля, по въпроси, свързани с ‘Господари на ефира’, да се обърнете към брат ми – Джуди Халваджиян.

 Какво ви подтиска в народопсихологията на българина?
Липсата на осъзнаване, че ако всички българи си помагат и са заедно, една 7-милионна държава може да се превърне в рай за няколко години. Не може 7-милионна държава да е винаги във вътрешна война, която я унищожава и съм категоричен, че вина за това носят част от крадливите и некомпетентни политици, а в последно време и медиите, които обслужват политически интереси.

въпросите зададе Иво Югов