Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 08.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Чарли Шийн: Ще пратя Аштън Къчър в болница!

Сагата с размяна на реплики между ексзвездата на хитовия сериал „Двама мъже и половина“ „чичо“ Чарли Шийн и заместника му Аштън Къчър продължава с пълна сила в холивуд. След участието на Аштън Къчър в токшоуто на Джими Кимъл първо последва  извинение от Шийн, но само няколко часа по-късно се закани да го „изпрати в болница“. Причина за това стана бурната реакция на 35-годишния заместник Аштън, който явно вече е загубил търпението си спрямо нападките от колегата си в Туитър, и изрази гнева си в предаването, като Къчър отправи хумористична молба към предшественика си в „Двама мъже и половина“.

„Пич, просто млъкни! Сериозен съм. Достатъчно. Минаха цели 3 години, а ти продължаваш да бълваш глупости в Туитър. Пич, стига вече“, апелира Къчър в шоуто. Първоначално Шийн изрази съжаление за предишните си изказвания в Туитър: „Аштън, съобщението е прието. Толкова съжалявам, ти звучеше като мен! Браво! Бях ядосан и си го изкарах на теб. Всичко хубаво“.

Уви примирието не трая дълго и само два часа по-късно се появи нов туит, в който чичо Чарли заплашва бившия модел и настоящ актьор. „Лоши новини, човек. Ако още веднъж, само още веднъж, ми кажеш да млъкна, ще те изпратя в болница за поне една година“, пише Шийн. Явно сагата с обидите все пак ще има предложение.

pik.bg