Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Сестрата на Джулия Робъртс оставила отчаяно писмо преди смъртта си

Сестрата на прочутата холивудска актриса Джулия Робъртс, 37-годишната Нанси Моутс, която беше открита мъртва в неделя, на 9 февруари, в Лос Анджелис, няколко дни преди смъртта си е написала отчаяно писмо от 5 страници. В него Моутс твърди, че семейството й я е изоставило. Тя описва мъчителните отношения с носителката на „Оскар“, съобщи Нюзру, като се позова на в. „Ню Йорк дейли нюз“. Следствените органи вече нямат съмнение, че сестрата на Джулия Робъртс се е самоубила, пише БТА. На три от страниците на предсмъртното писмо Нанси Моутс подробно описва как именно Робъртс я е довела до това решение. Една от страниците на писмото е посветена на тяхната майка, която покойната много е обичала, а на последната се извинява на годеника си Джон Дилбек за причинената му болка.

В статията се разкрива, че именно Дилбек пръв е открил тялото на Моутс в пълната с вода вана в един от домовете в Лос Анджелис, където е гледала домашните животни на собствениците. Това е станало на 9 февруари около 14.00 часа, а смъртта, според експертите, е настъпила 12 часа по-рано. Патоанатомите предполагат, че Моутс се е самоубила, изпивайки огромна доза таблетки. Нанси Моутс е дъщеря на Бети Лоу, майката на Джулия Робъртс, и втория баща на актрисата Майкъл Моутс. Конфликтът между сестрите се разгоря миналото лято, след откровеното интервю, в което по-малката сестра обвини кака си, че не й разрешава да вижда болната си майка.

Няколко дни преди смъртта си Моутс е качила в блога си в Туитър следния текст: „Моята сестра каза, че има толкова приятели и фенове, че повече не се нуждае от чиято и да било любов. Просто за да знаете каква кучка е тази „Любимка на Америка“. Искате ли да сте фенове на такъв жесток човек? Тя е и такава актриса!“ Текстът е можел да бъде прочетен в понеделник вечерта, а във вторник сутринта е изчезнал, но редакцията на вестника потвърждава, че е написан от Моутс преди смъртта й. През целия си живот Нанси Моутс безуспешно се е борила с наднорменото си тегло и е страдала, че живее в сянката на блестящата си доведена сестра. „Когато учих в училище, тя вече бе възрастна и през цялото време ми натякваше, че съм дебела. Това много ме нараняваше и огорчаваше“, пише Нанси Моутс в предсмъртното си послание.

Малко преди смъртта си Нанси Моутс се е подложила на операция за намаляване размера на корема и се е надявала, че това ще подобри отношенията й с Джулия Робъртс. Във връзка със смъртта на сестра си Нанси Джулия Робъртс отмени всичките си ангажименти. Тя публикува изявление, в което пише, че семейството е потресено и дълбоко опечалено от тази трагична смърт.

dnes.bg