Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 02.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Арт

Мариана Векилска и Диана Любенова са във война за гости на предаването си

Стара телевизионна максима е, че в предаване, което има повече от една водеща, скандалът е в кърпа вързан. Съботно-неделният блок на най-голямата телевизия у нас вече не прави изключение. От няколко седмици напрегнатата атмосфера в редакцията на уикенд програмата на Би Ти Ви може да се реже с нож, пише „Всеки ден“. Дългогодишното лице на медията Мариана Векилска и новопостъпилата Диана Любенова се „кълват“ във всеки удобен момент. Напрежението обаче идва оттам, че не си казват какво мислят една за друга лице в лице, а използват колегите си, за да злословят една срещу друга. Според запознати в междузвездната война ябълката на раздора е фактът, че мъжът на Диана Любенова – американският филмов продуцент Лес Уелдън, прави всичко възможно да урежда холивудски знаменитости в предаването на благоверната си.

„Значи аз се скъсвам от телефонни разговори, непрекъснато каня гости, искам да дам най-доброто от себе си, а в крайна сметка истинските звезди идват при Диана, която беше една провалена водеща, неуспяла да си намери място под прожекторите в продължение на години. И аз ако имах съпруг кинопродуцент, и аз щях да си докарвам Салма Хайек в студиото“, казва Мариана. Тя била напълно наясно, че именно възможността да кани ексклузивни гости в рубриката си е и причината да стане втора водеща на „Тази събота“ и „Тази неделя“.

Досега предаването винаги е имало един водещ – в началото стартира с Лора Крумова, а когато тя излезе в отпуск по майчинство, на стола й седна Антон Хекимян. „Ако са имали съмнения дали ще се справя като титулярен водещ, по-добре изобщо да не ми бяха предлагали“, гневяла се Векилска пред колегите си. Диана от своя страна гледала с изключително високомерие на колежката си по ефир и я смятала за посредствена.

„Истинската звезда на това предаване съм аз – изглеждам супер, снимала съм се в „Плейбой“, около мен винаги е имало интересни събития, общувам с най-популярните хора в България и по света, тази тв домакиня не може да ми стъпи на малкия пръст“, разпалено нареждала амбициозната видинчанка.