Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 16.07.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Бившият съпруг на Радост Драганова: Лъже и кръшка

radost-draganovaРадост Драганова вбеси бившия си съпруг Явор Златанов. Той недоумява защо тв водещата сипе лъжи по негов адрес в интервютата си. С писмо до столичен всекидневник екссъпругът излива гнева си и голямото разочарование от бившата си. Явор най-много е засегнат от обвинението на Радост, че пускал статии срещу нея от името на други хора. Твърди, че подобни нападки са безпочвени и ако има нещо да каже, че го каже и ще застане зад думите си.

„Г-жа Драганова знае, че ако искам да я очерня, има много по-сериозни неща, които бих казал и които бих подкрепил с факти. Щом те не са излезли досега, значи не съм имал такива намерения. Ако тя има проблеми с други хора, нека отговаря на тях, но моля да не намесват мен. Тези, за които говори – и баща ми, и детегледачката, са реални хора, а не измислени личности”, заявява Златанов.

Явор не приема и нападките на Радост, че плащал издръжка за дъщеря им колкото прецени. „Има решение на съда, в което е записано каква е издръжката. И тя я получава”, споделя още той. Екссъпругът също така не смята, че отношенията им са нормални, защото през последните три месеца Радост е крила детето им от него. „В съда пред магистратите тя самата заяви, че е крила детето от мен. Също така живеела в село край София. После пък казва, че е в нормални отношения с мен и живеела в столицата. Значи или лъже медиите, или лъже в съда. Може би страда от раздвоение на личността”, казва още Явор.

Наскоро Радост завела ново дело срещу него за домашно насилие. Златанов е повече от учуден от това, защото двамата не живеят заедно от седем години. В този период тя не е стъпвала в дома му, а телефонните разпечатки показвали, че той не я е търсил. Към днешна дата Явор е благодарен за изневерите на бившата си. Заради тях се освободил от Радост и сега се радвал на стабилна връзка с друга жена. „Настоящата ми половинка и стойностен, възпитан, душевно и физически красив човек. Нещо, което не бях срещал преди това”, завършва той.

blitz.bg