Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Путин е поговорил с Елтън Джон, преди това са били руски комици

eltan_djonПрезидентът на Русия Владимир Путин все пак е провел телефонен разговор с Елтън Джон. Информацията идва от прессекретаря на руския президент Дмитрий Песков. „Путин е уверил Елтън Джон, че е знае за неговата популярност и е готов, ако техните графици съвпадат, да проведе среща с него и да обсъдят всички въпроси, които интересуват певеца“, обяснява Песков, цитиран от ВВС.

Владимир Путин също така е помолил певеца да не се обижда от номера, погоден му от руските комици. Припомняме, преди десетина дни британският композитор и певец заяви в акаунта си в „Инстаграм“, че Владимир Путин му е позвънил по телефона и благодари за разговора. Елтън Джон изказа надежда и за лична среща с руския президент, на която да бъдат обсъдени правата на хомосексуалистите в Русия.

Тогава Дмитрий Песков опроверга информацията за проведен разговор, но отбеляза, че това не е невъзможно да се случи и че Путин е готов да поговори с певеца. На следващия ден стана ясно, че все пак Елтън Джон е водил разговор, но не с Владимир Путин, а с известните руски комици Владимир Краснов и Алексей Столяров, които са се представили за руския президент. Пълният запис на 11-минутния разговор беше публикуван и в YouTube.

news.bg