Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 04.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Мария Шарапова свалила Люис Хамилтън напук на Гришо?

Sharapova-HamiltonДоскорошното гадже на Григор Димитров – Мария Шарапова, наскоро се появи на модно събитие в Париж заедно със световния шампион във Формула 1 Люис Хамилтън и веднага плъзнаха слухове, че между двамата има нещо повече от приятелство. Появата на тенисистката и пилота заедно на ревюто на дизайнерката Стела Макартни веднага бе свързана с мълвата, че Григор Димитров от време на време си ляга с бившата на Хамилтън – певицата Никол Шерцингер. Според една от версиите Маша и Люис искали да натрият носа на бившите си половинки и затова флиртували на показ. Шарапова доста се увлякла в ролята си да отмъщава на Димитров и наистина си паднала по Хамилтън.

„Искала е да свали Люис и явно е успяла“, коментират в социалните мрежи. След раздялата с Григор Димитров Мария изпадна в депресия. Тя не участва в турнири от „Уимбълдън“ насам заради контузия. Говори се, че рускинята нарочно избягва турнири и събития, на които е и Гришо. Двамата са се засичали само веднъж след края на връзката им и гледаха да са далеч един от друг през цялото време, пише „Всеки ден“.

Разбрала за аферата на хасковлията с 37-годишната Никол Шерцингер, Шарапова още повече се вбесила и решила да се хвърли на врата на Люис Хамилтън. Британецът пък сменя жените като носни кърпи след края на връзката си с певицата и офанзивата на блондинката му била добре дошла. Още повече че и той бил в шок от това, че бившата му си ляга с 13 години по-младия от нея тенисист.