Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Кандидатът за кмет на Девня Свилен Шитов представи амбициозна програма за управление

shitov-programaКандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Девня, Свилен Шитов представи пред девненци програмата си за управление на Девня за периода 2015-2019 година. Пред препълнената зала Свилен Шитов очерта основните приоритети в програмата си: откриване на нови работни места, привличане на родни и чуждестранни инвеститори, цялостно преасфалтиране на улиците в Девня, нови тротоари, изграждане на стадион и спортни площадки, ремонт на детски градини.

„Многобройните въпроси, които задавахте зарадваха мен и моят екип, защото вашата активност показва, че всички заедно сме заинтересувани от бъдещето на Девня. Благодаря на всички, които уважиха мен и моите колеги и са съпричастни към това, Девня да стане по-добър град за живеене. Искам да се извиня на хората, които не успяха да присъстват на срещата, поради недостатъчния капацитет на залата.” – сподели Свилен Шитов.

За тези девненци, които не са успели да дойдат на представянето на програмата на Свилен Шитов, на 22.10.2015 г., от 18 ч. в читалище „Просвета”, ще бъде организирана среща, на която кандидатът на ПП ГЕРБ ще ги запознае с програмата си за управление на Девня  и ще отговори на въпроси свързани с квартал „Девня 1“.

barometar.net