Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

За Чавдар Трифонов работата на кмет се изразява в интервюта, пресконференции и …частен бизнес

kolelo-chavdarПреди няколко дни, Чавдар Трифонов заяви, че ще покаже на варненци как трябвало да работи един кмет:

,,Скъпи приятели! В понеделник – 19 октомври, ще ви покажа как трябва да работи един кмет всеки ден за по-добър живот на варненци, за да спре упадъка на украсена Варна. Как протича работния ми ден, може да проследите в понеделник тук, във фейсбук страницата ми. Знам проблемите на Варна и имам решенията.“

Проследихме го! Оказа се, че за Чавдар, работата на кмет е интервюта, пресконференции и…частен бизнес! Денят започва със спорт в Морската градина. Варна има нужда от повече удобни пешеходни зони и велоалеи“ За велоалеите знаем-как ще станат не е ясно.

8.00 ч. -,, Оперативка с колегите от предизборния щаб. Остават шест дни, в които трябва да положим огромни усилия, ако искаме да приключим кампанията успешно“ Вярно е , че трябва да са огромни, ако искате да я завършите изобщо, че след гафа с присъдата, с финансирането от Дънката, с плащаните данъци в Бургас, ще е цяло чудо ако я завърши.

9.00 ч. – В студиото на Дарик радио-интервю … предполагаме безплатно

chavdar-operativka10.00 ч. – Публичната част от срещата с политическите партньори от коалиция „Реформатори и Патриоти – Решението за Варна“. Старата песен, знам решенията на проблемите, ама няма да ги кажа. Радан отсъства, той е на оперативка при Костов. Интересно какво ли се е обсъждало на не публичната част!

11.00 ч. – Пресконференция, на която обсъдихме проблемите в града. Морската столица има нужда от инвестиции, работни места и високи доходи. Как и откъде ще дойдат не е ясно. Монсанто и Каргил ли ще инвестират или ще направим няколко нови винпрома във Варна? И без това говорят вече във Варна, че г-н Трифонов след изборите ще става рекламно лице на Винпром Пещера, даже нямало да свалят билбордовете, просто щели да ги допълнят с бутилка Пещерска гроздова.Така де, мека топлина!

Boian-georgiev12.00 ч. – Среща с кандидатите за районни кметове от коалиция „Реформатори и Патриоти – Решението за Варна“. Варна не е само три булеварда и център. Вярно е, но докато има хора като Боян Георгиев кандидат на реформаторите за кмет на район „Младост“, който вади хилтито и дупчи настилките по улиците, за да си захване шатричката, напук на всички забрани и разпоредби, оправия няма да има.

13.30 ч. – Среща с граждани в центъра на Варна. Гласът на хората е изключително важен за мен. Затова използвам всяка възможност да разговарям с варненци. Къде на рибена чорба и бира. Факт, с питие в ръка , разговорът е по-лесен! Вчера рибената чорбичка беше супер, явно обаче от нея днес ме боли главата! Аспиринче, ама от онова дето бях пил на пресконференцията, на която се потих след като огласиха, че съм осъждан.

Обедна почивка..шкембе и бира в Гюрлата, Боян черпи! Я как хубаво си е хванал шатричката с дюбели! Било против наредбите , голяма работа, аз кмет ли ще ставам или ….!

15.00 ч. – Работна среща в офиса на фирмата, която ръководя. И която плаща данъци в Бургас. Всъщност тя не е само моя де. И нищо, че го играя ,,кмет“ днес/то май само с играта ще си остана/…ама и частният бизнес трябва да върви. Как е а ? ,,Строг но справедлив а?“

15.00-17.00 ч. Сори Варна, ама личния ми бизнес изисква време, а и идва време за плащане на данъците….в Бургас разбира се.

17.00 ч. – Среща с граждани в местност Ракитника. Стигнахме до chavdar-firmaизвода, че когато има бюрокрация има и възможности за корупция. Еврика, открихме топлата вода! Ама в Ракитника и студена вода нямат, и електронната община няма да им оправи инфраструктурата! Спряхме колите на екипа в тревата, дано не се вижда на видеото.

Днес , след края на ,,работния му ден като кмет“ можем да направим няколко извода.

Работата на кмета според г-н Трифонов, се изразява в даване на пресконференции, интервюта и срещи на лаф моабет със свои хора. И разбира се , частният бизнес да върви. Ако с пресконференции и интервюта ще прави живота на варненци по-добър…ами не, мерси. Проблемите на Варна ги знаем и ние, няма нужда някой да ни ги казва, пък бил той и многопрофилен…или многопромилен кандидат-политик. Имаме нужда от решения за тях, ама явно и Чавдар има нужда от това, защото никъде не казва решенията. Само твърди , че ги знае, но ги пази в дълбока секретност. Да не ги огласи Пеевски и някой в Синдел да не му ги открадне.

Лепачите на плакати са особено активни. На афишарниците до Катедралата, други плакати освен на Трифонов не оцеляват повече от три минути. Има дежурен лепач на пейката до афишарника целодневно. Няма култура, театър опера. Няма и други кандидати. Всичко с баданарката и плакат на ухиления кандидат-политик от Бургас.

Дали Чавдар Трифонов ще си остане само с играта на кмет и с нелепата си усмивка по огромните билбордове с които заля Варна, гражданите на Варна сами ще решат след по-малко от седмица.

/със съкращения/

ovarna.bg