Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Никол Шерцингер не се задържа много с един мъж

Nikol-Sherzinger55Никол Шерцингер, новото гадже на Григор Димитров, е имала няколко официални любовници. Родената през 1978 година палавница се задържа най-дълго с Люис Хамилтън. Връзката й с трикратния световен шампион във Формула 1 продължи повече от 7 лета и беше идеален сценарий за сапунка. Двамата ту се караха, ту си изневеряваха, ту се събираха. Докато накрая Никол срещна хасковския плейбой и забрави за Люис. Всъщност, дали е забравила за Хамилтън, времето ще покаже…

Друг известен баджанак на наш Гришо е Ник Хексъм. Той е композитор, текстописец, китарист, вокалист на групата 311. Любовта между него и Никол е бурна, но кратка. Когато се свалят, Шерцингер е на 23 години, а Ник е първото й сериозно гадже. Веднага след като се разделя с родената в Хаваите мацка, Хексъм си намира нова изгора. Жени се за нея и му се раждат две деца.

Следващият баджо на Гришата е Телън Ториеро. Той е звезда от риалити сериите „Лагуна бийч“. Актьор и продуцент. Обявен е за голям сваляч. Казват, че досега не му се случвало да си набележи някоя хубавица и да не успее да я тръшне в леглото. Телън и Никол са заедно малко повече от две години. Друг, имал удоволствието да свали сексапилното бельо на Никол, е Ник Канън. Той казва в интервю за американско радио, че е преспал с певицата, докато били на парти. Хапнали, пийнали, потанцували, опипали се и хоп… в спалнята.

„Бях с нея, Ким Кардашян, Кристина Милиан, Селита Ибанкс. Готини са. Лошо не мога да кажа за тях“, твърди Телън. След като първият път се разделя с Хамилтън, Никол сваля холивудската звезда Джерард Бътлър. Пред приятели той се изпуска, че Никол била страхотна в леглото. Правела пълна програма и ти изсмуквала… силиците.

Впоследствие, след като пак се изпокарала с Люис, палавницата „тушира“ комедийния актьор и рапър Ник Кенън. Певицата се изявяваше като жури в музикалния формат „Х фактор“ в Щатите и там също не остана на сухо. Шерцингер побъркала от секс водещия на предаването – уелсеца Стив Джоунс.

Всички знаят, че Григор Димитров е с 13 години по-млад от Никол. Хубавата певица обаче е имала връзка и с по-малък юнак от Гришо. Става въпрос за родения през 1992 година швейцарския футболист Пайтим Касами. Той в момента е играч на Олимпиакос, а преди е носил екипа на Фулъм. Двамата бяха заедно съвсем за кратко – в периода между раздялата на Шерцингер с Люис Хамилтън и свалката с Гришо.

Забелязахте ли какви ги върши Никол? Налита много на мъже, когато е изпокарана с Хамилтън. Въпросът е дали Григор също й е някаква временна връзка и пак ще се събере с Люис. Или просто този път раздялата с пилота от Ф1 не принадлежи на съмнение…

blitz.bg