Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 21.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Европа

Георги Кадиев: Недялко Йорданов да публикува какво е казал на сина си

Georgi-Kadiev1Депутатът и бивш журналист Георги Кадиев коментира писмо на поета Недялко Йорданов до Слави Трифонов: „Като дете в Бургас, Недялко Йорданов бе легенда. Наред с Христо Фотев, Георги Баев, Стоян Венев, Петя Дубарова, Руси Чанев, Георги Калоянчев, Ненко Токмакчиев, Тоника и много други, които придаваха на Бургас особен културен колорит, сравним може би само с Пловдив.
Днес чета писмото му до Слави Трифонов в защита на сина си Недялко Недялков, собственик на ПИК. Нормално е един баща да защитава сина си. Но също така е нормално и да види какво прави сина му. В кратката ми кариера на журналист съм се сблъсквал с правене на жълта преса. Като практикант в немския Бундестаг лично виждах как депутатите започват деня си с Билд- защото там бяха новините. Да, жълти, грозни, извратени дори, но все пак проверени и истински. Да публикуваш думите на някакъв си Ицо Петрофф и да се криеш зад тях не е журналистика.
Както написа Клуб Z, когато си опозиция на правителството, все някой някога ще те обяви за гей. Който влиза в политиката трябва да е готов за помия, скандали, клюки и инсинуации. Не е балет. Но все пак, във всяко обвинение трябва да има истина. След това го коментирайте и манипулирайте както решите. И може би Недялко Йорданов трябва да публикува какво е казал на сина си, не на Слави Трифонов.“

barometar.net