Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Анджелина Джоли уволни бавачка, флиртувала с Брад Пит

brat_pit_andjelina_djoliАнджелина Джоли (40) е изгонила една от бавачките на децата си, след като я хванала да флиртува с Брад Пит (52). Според близки до семейството 40-годишната актриса била във възторг от младата жена до момента, в който заподозряла, че сваля съпруга й. „Очевидно бавачката прекалено открито флиртуваше с него“, разказаха запознати пред американски медии, пише БГНЕС. По думите им жената всеки път била край басейна, когато в него бил Брад Пит, а това определено не се харесвало на Джоли.

„Параноята я обзе още повече, когато го видя в кухнята, загърнат само с кърпа, след като си бе взел душ. А до него стоеше сияещата бавачка. За Анджи това бе капката, която преля чашата“, поясни източник. Анджелина Джоли и Брад Пит са семейство от 2014 година. Двамата отглеждат 6 деца – три техни и три осиновени. Преди дни семейството се премести да живее под наем в Съри, Югоизточна Англия.

Медии писаха, че причината за развода между Дженифър Гарнър и Бен Афлек е връзка на актьора с бавачката на децата им Кристин Озуниян. Актрисата взела решение да се разделят, след като разбрала, че тайно се срещат. След раздялата с жена си, Бен беше сниман да й ходи на гости.
Гeвин Росдейл пък изневери на съпругата си Гуен Стефани с бавачката на трите им деца. Оказа се, че имал тригодишна афера с Минди Ман.

„Най-голямата грешка в живота ми е, че изневерих на Мария“, призна преди време Арнолд Шварценегер. През 2011 г. стана ясно, че е мамил съпругата си Мария Шрайвър с бившата им икономка Милдред Баена, която дори му роди син. Изневярата сложи край на 25-годишния брак на Шварценегер и Шрайвър, която е от клана Кенеди.