Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 03.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Арт

Парадът на педалите или записки по дънцето на прашките

geiПознавам бая педали във Варна, много са готини. Нито един от тях обаче не отива на гей-парад, за да си върти задника пред пред камерите на БНТ, но не защото се срамува да си заяви сексуалните предпочитания, а защото се гнуси от показните масовки. Като тази, която се е задала в съботна София. Точно на Вселенската Задушница, която се отбелязва от всички православни църкви по света, а в България се нарича „Черешова“. И – додето в храмовете по света и у нас се правят заупокойни свети литургии, в църквите и на гробовете на починалите православни християни се отслужват панахиди за упокой на душите на отминалите по този – и към онзи свят, докато християните посещават гробовете на близките си, почистват ги, прекадяват ги, преливат вода и червено вино, палват свещичка и раздават жито, хляб и череши, педерастите в София ще друсат прясно изчуканите си задници на площада.

Кой си в кревата, е само твоя лична тайна – и никой от нас, нормалните пичове, няма да изкара калашника, за да стреля в спалнята на някой гей.
Защото, да си гей, може и да е прекрасно, щом като толкова много мъже по света и у нас напоследък обърнаха резбата, но – да си педераст по душа, е отвратително. И – ако същия тоя педераст го видя върху сина си, ще го убия собственоръчно, каквото и да ми струва това.

Валери Станков