Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Скоро усмивката на Корнелия Нинова ще помръкне, ще я последват ли Прокопиев и грантаджиите?

kornelia-ninova33След победата на Румен Радев, в БСП изпаднаха в еуфория. Корнелия Нинова излъчва триумф, все едно тя е станала президент на България. Предлага премахване на плоския данък, който БСП въведоха, кани на среща другите парламентарно представени партии. И това ще премине и БСП ще разберат горчивата истина, че изборите ги спечели Румен Радев, а не те. Още на парламентарните избори усмивката на Корнелия ще помръкне и БСП ще се върнат там, където бяха досега.

Борисов прие „Златния скункс“ и продължи да се извинява за грешките си. Репортерът Боби Ваклинов го притисна за несвършеното в съдебната система, борбата с корупцията, бедността на българите. Борисов отново се извини. Дано, когато приключи с извиненията, да си направи изводите и да не повтори грешките от управлението си. И да разбере, че качеството на живот у нас е ниско, няма инвеститори, няма работни места, заплатите и пенсиите са обидно ниски. И само със строежа на магистрали не става.

Пред Иво Прокопиев, „Протестна мрежа“ и другите грантаджии стои реалната заплаха Доналд Тръмп да спре финансирането на фондация „Америка за България“. Както е известно правителството на САЩ отпуска средства на частни структури, чрез които прокарва политиката на страната. За де не го прави чрез ЦРУ и по дипломатически път. Доналд Тръмп е бизнесмен и когато види какви огромни средства отиват към Източна Европа, нищо чудно да спре кранчето, това иска от години и Републиканската партия, която е против подобно изтичане на държавни пари. Сайтът на Иван Костов, mediapool  е пуснал опция към читателите си да го подпомагат финансово. Да не са приключили дотациите от Луккойл и „Америка за България“?

barometar.net