Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Борисов: БСП се готви да купи изборите

borisov345„С освобождаването на главния секретар на МВР Георги Костов, смяната на областни управители, сега сигурно ще започне смяна и на полицейски началници, БСП се готви да купи изборите“, заяви в Сливен лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, информира радио Дарик. „Не знам как уж изборите бяха най-честните, най- прозрачните,а сега по политически причини освобождават главния секретар на МВР. Още повече това не се говореше досега, но явно, че ще се направят интервенции и БСП се готви да купи избори”, коментира Борисов.

Вероятно това е първата стъпка, добави лидера на ГЕРБ. „Като чух за кои градове обвиняват областните управители, където резултатите на ГЕРБ са най-слаби – Видин, Монтана, Перник, но това са мои предположения”, добави още той. „Това е както преди една седмица Огнян Герджиков, да угоди на Корнелия Нинова, че са спрели програма в земеделието се оказа, че тя е свършила, а не е спряна“, добави експремиерът.

Бойко Борисов благодари на министъра на земеделието в служебното министерство, че е опровергал „тази поредна клиширана, манипулирана атака“. „Пак ще ги победим, и земеделския сектор очаква това от ГЕРБ, защото са работили и с едните и другите и знаят какво ги очаква,” каза още лидерът на ГЕРБ. Сливен е домакин на кръглата маса „Конкурентоспособно и пазарноориентирано земеделие“, на която присъства и Бойко Борисов.