Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Книгата „Забранено за жени“ излезе и в електронен вариант

Zabraneno_za_jeniВ нов, редактиран вариант книгата на журналиста Иво Югов „Забранено за жени“ може да бъде закупена в електронен вариант в книжарница „Хеликон“. В книгата авторът прави кратък портрет на съвременната българка, въз основа на личния си опит, наблюдения и разговори с представителки на нежния пол. Според Иво Югов трудното битие на българките не е спряло духовното им развитие, въпреки псевдоценностите, които се появиха, а дефицитът на морал не е изместил желанието им да израстват, като личности. Авторът споделя, че жените са търпеливи, толерантни, умеят да прощават и са способни на жертви непосилни за мъжете. В книгата „Забранено за жени“ има лични истории, поднесени с чувство за хумор, разсъждения върху психологията на жените, представени са техните странности и умения да завладеят мъжкото сърце и ум. Според автора, мъжете не полагат достатъчно усилия, за да разберат жените : „Жената е фино създание изтъкано от копнежи, желания и страсти, които трябва да долавяме.“ – смята Иво Югов.
Скоро се очаква да бъде издадена и новата книга на журналиста, в която са включени новелите „Гаднярите“, „Волски глад“ и разказът „Туп-туп сърчице“.

За автора:

Иво Югов е главен редактор на електронната медия www.barometar.net. Работил е като журналист във вестниците „Черноморие“, „Варна експрес“, водил е предаване в телевизия МСАТ. Автор е на поредиците „Мениджърите на Варна“ и „100-те най-популярни личности на Варна“. Югов е автор на документалната новела „Копнеж за живот“, биографичната книга „Дъжд вали над слона албинос“ и стихосбирките „Канкан за скорпиони“ и „Сила за любов“.

barometar.net