Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Кому е нужно поредното фалшиво зрелище на Кубрат Пулев?

kevin-djonsanСрещу поредния слаб съперник, отказал се от бокса и върнат в него от мениджърите братя Зауерланд се изправя утре Кубрат Пулев. Кому е нужен този мач се питат специалисти, след като Кевин Джонсън не се е боксирал 2 години, дойде в София да се забавлява с момичета и да си прибере хонорара? Може би мачът е нужен на Кубрат Пулев, за да напомпва изкуствено егото си, наранено след онзи мач с Кличко, в който нашето момче се плезеше и стоеше на един крак, преди да падне в нокаут. Изкуствената еуфория, която се създава преди мача е прах в очите на тези, които не са разбрали, че професионалният бокс е бизнес и мениджърите братя Зауерланд го владеят добре. Нашият, вече 37 годишен боксьор няма никакви шансове срещу големите имена в категорията си и по тази причина му се избират стари, дебели и неподготвени боксьори. Но това си е решение на Пулев и неговите мениджъри, никой не може да им каже с кого да се бие. Зрелище на мача едва ли ще има, Кевин Джонсън ще изкара няколко рунда, като предния съперник на Пулев, ще си прибере парите и ще си отиде по живо и здраво. За нас и Кубрат Пулев остава нереализираната мечта да го видим да побеждава голямо име в бокса и горчилката от поредното фалшиво зрелище. Но трябва да приемем и факта, че Пулев е средно добър боксьор, както и ние не сме най-добрите в света в своите професии. Така че нямаме право да го съдим. Когато влезем в 10-ката на най-добрите в света в бранша си – тогава може да говорим!

Ето и две мнения от социалните мрежи за предстоящата среща:

Не само този, а всички мачове на Пулев са комерсиални, нагласени, скучни и обидни за всеки уважаващ себе си човек. Не мога да си представя, че ще дам пари на някой, който ще ме прави на маймуна. Единствения истински мач на Пулев беше срещу Кличко и всички знаем как завърши. Беше жалко да се гледа как Кличко пребива Пулев, а нашия се прави на Клоун и се опитва да забавлява публиката. Братята се правят на най-големите родолюбци, но ресторанта им в Южния парк първо беше Турски, а сега е Арабски и в него работят само Сирийци и няколко цигани, никакви Българи. Измамник отвсякъде.

Забелязвате ли че след фалша с Кличко нашия Кубратчо се бие само с тюфлеци. То е ясно че и днес ще е нагласено. Иначе много джабала и приказки. Истината е че Кубрат е един средно добър боксьор.

Станимира Колева

www.barometar.net