Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Кметът на Варна пожела успех на филма „Бензин“

portnih-blatechki„Филмът “Бензин” тръгна от Варна на бързи обороти! Щастлив съм, че бяхме домакини на премиерата. Благодаря на Асен Блатечки, благодаря на целия екип, който работи на висока скорост и направи Варна част от “Бензин”. Вярвам, че филмът, който подкрепихме, ще рекламира морската столица по света, защото кадрите заснети във Варна показват неповторимата атмосфера на нашия град, знакови места и събития – международната регата Толшипс, Катедралният храм, Аспаруховият мост, Морска гара, пристанище Варна…Успех на филма!“ – коментира кметът на Варна, Иван Портних, който получи благодарности от екипа на филма „Бензин“ за съдействието, което е оказал по време на снимките във Варна.

Междувременно доброволци на „Варна – Европейска младежка столица“ станаха част от предпремиерата на филма „Бензин“. Главният герой и режисьор на филма Асен Блатечки е посланник на добра воля на „Варна – Европейска младежка столица“.

Събитието, в което се включиха областният управител Стоян Пасев и кметът на Варна Иван Портних, се проведе вчера на входа на Морската градина. Зрителите станаха свидетели на уникална сценография, наподобяваща ВИП ложа от Формула 1 и 17-метрова стена на славата. Традиционният червен килим този път беше заменен от специално изградена рали писта. Присъстващите имаха възможността да се снимат с всички звезди на най-новия хитов сериал, който е реализиран с подкрепата на Нова Броудкастинг Груп и ще се разпространява в кината от 19 май благодарение на Лента.

barometar.net