Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Ще се облече ли като Хитлер и президентът Румен Радев?

uzunov33Съветникът на президента Пламен Узунов заяви, че нямало да подаде оставка заради снимките, на които е облечен като Хитлер. Било в новогодишната нощ на 2003 г., жените предложили да носят карнавални костюми и на нашия герой се „паднал“ костюма на Хитлер. Пламен Узунов по това време е бил служител на МВР и едва ли не е знаел кой е Хитлер, какви злини е причинил на човечеството, за да се облече в негов костюм? Да не заблуждава, че му се „паднал“ този костюм, по-скоро е искал  за една нощ да влезе в ролята на Хитлер. Не знам на кой здравомислещ човек би му хрумнало да се облече като Хитлер и да вдига ръка за нацистки поздрав? На никой, разбира се!  Тотално безхаберие и идиотщина, които въвличат и президента Радев в карнавалните хрумки на Узунов. Президентът бил трезво мислещ човек и нямало да се подведе от внушения, твърди маскарадният полицай. Но президентът не уволнява Узунов, а поиска от премиера Борисов да уволни двама, които се правеха на нацисти?! Това ако не е двоен аршин, здраве му кажи, президенте!!!

А би ли се облякъл като Хитлер, президентът Румен Радев??? Защото и без внушения е ясно, че щом се е облякъл като Хитлер на Узунов му липсва елементарно уважение към жертвите на диктатора и познаване на историята. Няма оправдание за подобна идиотия! Да си подава оставката и да отива на карнавал, където да се облича като Сталин, Мао Дзе Дун, Ким Ир Сен, Фидел Кастро и който диктатор се сети!

Както се очакваше хомосексуални активисти нададоха вой до небесата след коментара на Десислава Радева за поредния гейпарад в София. Нищо ново под слънцето за хора, които се борят хетеросексуалните да зачитат правата им, но те самите скачат като ужилени, когато някой изрази мнение различно от техните стигми. Разбира се, че тези прайдове са крещяща форма хомосексуалните да покажат, че съществуват и са равни на хетеросексуалните. Но това е ясно и по-скоро приемам гейпарадите като празник на различните и повод да се съберат. Всеки има приятели и познати хомосексуалисти и не знам някой от тях да е дискриминиран. Напротив, те се поддържат и помагат много  повече от хетеросексуалните, за което ги адмирирам. И ако основната им болка е в България гейбраковете да бъдат разрешени защо не инициират промяна в законодателството ни, а разчитат на паради?

Иво Югов

www.barometar.net