Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Беновска: Г-н Борисов, изпускате влака не за Брюксел, а за Стара Загора!

iliana_benovska180 години от рождението на Апостола. Нов паметник на Васил Левски. Националната библиотека ще покаже тефтерчето на Левски. Всякакви субекти ще се упражняват да цитират поемата на Иван Вазов за Левски, например: „…а той, беден, гол, бос, лишен от имотът, за да е полезен дал си бе живота.“ И всяко чудо – за 3 дни…

Ездачката на БСП Корнелия Нинова и патриотът, /който или блъска баби по границата, или аплодира баби на кючек/ Валери Симеонов се замерят не с ябълки, а с мръсно бельо – преструвайки се, че спорят за политики. Марешки го проверяват за изнудване. Боршош ще бъде разпитван за парите на НДК. Фен ли сте им ?!

Разглобихте „Фалкона“ и себе си от пътувания, г-н Борисов – Франция, Германия, Турция, Брюксел, Триест, Солун, Бургас, Стара Загора. Приехте в България и се срещнахте по света с държавни глави и политици. Ангажирахте се да подпишете Договора за приятелство с Македония. Теглите каруцата на България по пътя на обединител на Балканите и гарант за сигурността и стабилността в раздирания от политически и икономически кризи Балкански полуостров. Опитвате да сте топлата връзка Турция – Европа.

И през това време някой измисли да не се плаща за прослужени години… Меко казано, национално, социално и емоционално неграмотно решение. Какво казват теоретиците:

Първо: Трябва да обичаш онова, което работиш, за да постигаш успешни резултати, но и ти да си удовлетворен.

Второ: Политиката не се прави „СРЕЩУ“, А „ЗА“ ХОРАТА, КОИТО СА ВИ ИЗБРАЛИ, ПОЛИТИЦИ!

Трето: Хората работят за идеи, но и за пари. ПРОСТО, защото им искат пари, а не идеи на килограм, за да нахранят децата си с МЕСО или да ги обуят с ОБУВКИ, или ДА ГИ ИЗУЧАТ, или ИЗЛЕКУВАТ.

Само, че минималната пенсия от 180 лева означава, че човек има 6 лева на ден?! Ние с Вас, с 6 лева можем ли да се храним, обличаме, лекуваме, да си платим, ток, вода, да си купим шоколад, да попътуваме, да се повеселим?! Върнете на пенсионерите, които са били – а някои и в момента още са – устоите в медицината, образованието, градежа в обществото правото да живеят, обичат и мечтаят в края на живота им! Дайте основание и на младите, че трябва да останат В и да работят ЗА България, а не да бягат по света!

Та, г-н Борисов, ако сте политикЪТ, който ще надмине по дълголетие в политика Стамболов и Живков, вземете се в ръце. За да знаем защо сме Ваши поданици. И дали се грижите за нас. Г-н Борисов, изпускате влака не за Брюксел, а за Стара Загора – създайте Национална доктрина с ясно разписани национални приоритети и национални ценности, за да не може никой политик да отнема правото ни да живеем, обичаме и мечтаем!

Аз съм Беновска. И питам.

Илияна Беновска